«Η νύχτα είναι γεμάτη κόκα, ηρωίνη και…»: Δηλώσεις-φωτιά από αγαπημένο Έλληνα τραγουδιστή

Δευτέρα, Αυγούστου 29, 2016

Αισθαντική φωνή, αδιαμφισβήτητο ταλέντο, μεγάλη καριέρα με ζηλευτές συνεργασίες, γυναικοκατακτητής. Πάνω απ’ όλα, όμως, ένας σεμνός άνθρωπος που δεν διστάζει να πει τη γνώμη του. Ακόμα και να μιλήσει για όσα έχουν δει τα μάτια του τη νύχτα.  Ο λόγος για τον Γιώργο Γερολυμάτο οποίος προέβη σε αποκαλύψεις.
Πώς δεν μπλέξατε στη νύχτα;
«Βουνά» η κόκα, η ηρωίνη και το χασίς. Δεν με ακούμπησε τίποτα. Εχω βοηθήσει κόσμο. Είχα μια κοπέλα, τραγουδίστρια, η οποία πέθανε από ναρκωτικά. Την είχα σώσει. Οταν ήμασταν μαζί, είχε σταματήσει και μετά έμπλεξε ξανά.
Υπήρξαν ακραία περιστατικά με θαυμάστριες;
Ολα μου έχουν συμβεί, ό,τι μπορεί να σκεφτεί άνθρωπος. Και στο καμαρίνι με έχουν κλειδώσει και μου την έχουν πέσει και κάτω από το σπίτι με περίμεναν. Μια φορά, επειδή έκανα μια σχέση και δεν τη συνέχισα, εκείνη πήρε έναν κλειδαρά, της άνοιξε το σπίτι μου και, όταν μπήκα, τα βρήκα όλα σπασμένα και την πρώην μου να κάθεται σε μια καρέκλα, να καπνίζει και να με περιμένει.
Ακραία περιστατικά στα μαγαζιά όπου τραγουδούσατε σας έχουν συμβεί;
Ημουν με τη Ρίτα Σακελλαρίου. Σε ένα τραπέζι συνεπλάκησαν δύο τύποι και ο ένας έβγαλε πιστόλι μπροστά μας, σε απόσταση τεσσάρων πέντε μέτρων από την πίστα. Τον πυροβόλησε και μας πήραν τα αίματα. Επαθα μεγάλη πλάκα!
gerom
«Η νύχτα είναι γεμάτη κόκα, ηρωίνη και…»: Δηλώσεις-φωτιά από αγαπημένο Έλληνα τραγουδιστή
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

«Η νύχτα είναι γεμάτη κόκα, ηρωίνη και…»: Δηλώσεις-φωτιά από αγαπημένο Έλληνα τραγουδιστή | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet