Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει η παρτενέρ του Σάκη στην πίστα Σέξι και όποιος αντέξει η ξανθιά Εύα

Τρίτη, Αυγούστου 02, 2016

Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει η παρτενέρ του Σάκη στην πίστα
Τι κι αν σπουδάζει θεολογία, την κέρδισαν οι πίστες!
Ο λόγος για την Εύα Τσάχρα την οποία και γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Voice». Εκεί η ξανθιά κοπέλα που διαθέτει αναλογίες μοντέλου κατάφερε να αποσπάσει θετικά σχόλια τόσο από τους κριτές όσο και από τον Σάκη Ρουβά.
τραγουδίστρια (597x608).jpg

«Με τον Σάκη συνεργάζομαι από το χειμώνα. Είναι εκπληκτικό ότι μου έδωσε αρκετό χώρο και χρόνο πάνω στη σκηνή, ενώ είναι απίστευτο ότι εμφανιζόμουν μαζί του. Έχω φωτογραφία να τραγουδάω μαζί με τον Σάκη.Είναι απίστευτο» είπε η Εύα σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Freddo».
τραγουδίστρια 5 (602x598).jpg

Όπως αποκάλυψε, μπορεί να χρωστάει μαθήματα στην θεολογία, έχει πάρει όμως πτυχίο μονωδίας από το Ωδείο Αθηνών:
τραγουδίστρια 2 (602x334).jpg

«Όνειρό μου είναι κάποτε να πρωταγωνιστήσω αλλά θέλει αρκετή δουλειά. Τον τελευταίο καιρό ζορίστηκα λίγο γιατί εμφανιζόμουν στην Αϊντα, μετά στην Κάρμεν και παράλληλα στο “Ακρωτήρι” με τον Σάκη Ρουβά. Ήταν τελείως διαφορετικές δουλειές αλλά τελικά τα κατάφερα».
τραγουδίστρια 3 (601x605).jpg

Η φοιτήτρια θεολογίας τόνισε πως είναι διατεθειμένη να χτυπήσει πολλές πόρτες προκειμένου να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.
θεολόγος 6.png

«Καμιά φορά διευκολύνει να είσαι η κυρία του κυρίου αλλά έχω διαλέξει  να κάνω αργά και σταθερά βήματα» ανέφερε χαρακτηριστικά. 
Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει η παρτενέρ του Σάκη στην πίστα Σέξι και όποιος αντέξει η ξανθιά Εύα
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει η παρτενέρ του Σάκη στην πίστα Σέξι και όποιος αντέξει η ξανθιά Εύα | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet