Ραγίζει καρδιές το νέο μήνυμα της Μίνας Αρναούτη από τη Μυτιλήνη: «Ήθελα μόνο κάποιον να καταλάβει πως…»

Δευτέρα, Αυγούστου 01, 2016

Τι και αν η Μίνα Αρναούτη μετά από 5 μήνες νοσηλείας στον Ευαγγελισμό έχει επιστρέψει στο πατρικό της στη Μυτιλήνη, από το μυαλό της δεν φεύγουν όλα όσα έζησε στο μοιραίο τζιπ με τον Παντελή Παντελίδη. Τις τελευταίες μέρες η 30χρονη έχει ενεργή παρουσία στα social media, φροντίζοντας να στέλνει τα δικά της μηνύματα εκφράζοντας έτσι κατά κάποιον τρόπο τα συναισθήματά της. Όπως έκανε και το μεσημέρι της Κυριακής 31 Ιουλίου δημοσιεύοντας ένα συγκλονιστικό κείμενο το οποίο έκανε τους πάντες να δακρύσουν.
«Ήθελα μόνο κάποιον στοιχειώδες έξυπνο να καταλάβει πως όλες μου οι ευαίσθητες στιγμές ήταν φτιαγμένες από εύφλεκτο υλικό και με οποιαδήποτε άσχημη λέξη θα μπορούσαν να γίνουν όλα στάχτη», ήταν το μήνυμα. Φυσικά τα likes έπεσαν βροχή, με τη συνεπιβάτιδα της Φρόσω Κυριάκου να της κάνει like δείχνοντας έτσι πως και εκείνη συμμερίζεται τα όσα αισθάνεται.
mina1111

mina1111
Ραγίζει καρδιές το νέο μήνυμα της Μίνας Αρναούτη από τη Μυτιλήνη: «Ήθελα μόνο κάποιον να καταλάβει πως…»
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Ραγίζει καρδιές το νέο μήνυμα της Μίνας Αρναούτη από τη Μυτιλήνη: «Ήθελα μόνο κάποιον να καταλάβει πως…» | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet