Ηλεία: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία πατέρα και κόρης

Τετάρτη, Αυγούστου 10, 2016

Ηλεία: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία πατέρα και κόρηςΑναμένονται οι εργαστηριακές εξετάσεις προκειμένου να οριστικοποιηθεί το πόρισμα για τα αίτια θανάτου

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε το απόγευμα της Τρίτης για τον πατέρα και την κόρη που είχαν εξαφανιστεί στις 16 Ιουλίου από την Αγία Μαρίνα Δουνεΐκων και βρέθηκαν νεκροί το πρωί της Τρίτης σε αγροτική απόμερη περιοχή στο Μπόρσι.

Χθες το απόγευμα, σε κλίμα οδύνης, τελέστηκε στο χωριό Αγία Μαρίνα Βουπρασίας η κηδεία του 68χρονου Κωνσταντίνου Λοϊζίδη και της 44χρονης κόρης του, που έφυγαν αβοήθητοι από τη ζωή.

Η σύζυγος και μητέρα Αγγελική Λοϊζίδη, μέχρι την τελευταία στιγμή είχε ελπίδες ότι οι άνθρωποί της θα βρίσκονταν στη ζωή, ωστόσο έφυγαν και οι δύο με τραγικό τρόπο και η ίδια τραγική φιγούρα χθες μαζί με συγγενείς και φίλους τους συνόδευσαν στην τελευταία τους κατοικία.

Αναμένονται οι εργαστηριακές εξετάσεις

Την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων, καθώς ελήφθησαν δείγματα κατά τη νεκροψία- νεκροτομή για τη διενέργεια τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, περιμένουν τώρα όλοι προκειμένου να οριστικοποιηθεί το πόρισμα για τα αίτια θανάτου πατέρα και κόρης.

Από την πρώτη στιγμή που έφθασε η ιατροδικαστής κυρία Αγγελική Τζιόλα στη θέση «Καστοράχι» Μπορσίου, όπου εντοπίστηκαν νεκροί ο πατέρας και η κόρη, απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια. Εξαρχής ανέφερε ότι δεν υπήρχαν κακώσεις, κάτι που επιβεβαιώθηκε και κατά τη διενέργεια της νεκροψίας- νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Προβληματισμός δικός της αλλά και των αστυνομικών αρχών ήταν πώς έφθασαν στο συγκεκριμένο σημείο ο πατέρας και η κόρη και εκτιμάται ότι υπήρχε απόλυτη έλλειψη προσανατολισμού αντίληψης. Συμπέρασμα το οποίο εξάγεται και από το γεγονός ότι και ο πατέρας και η κόρη αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας και οι δύο ακολουθούσαν φαρμακευτική αγωγή.

Είναι πολύ πιθανό από τη στιγμή που δεν έβρισκαν το δρόμο της επιστροφής στα ενοικιαζόμενα δωμάτια να βρέθηκαν σε κατάσταση πανικού, με αποτέλεσμα να κινούνται χωρίς προορισμό στο πουθενά, γι’ αυτό και βρέθηκαν στη συγκεκριμένη περιοχή, μέσα στα χωράφια χωρίς νερό και χωρίς να μπορούν να ειδοποιήσουν κάποιον.

Πηγή: Patrisnews
Ηλεία: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία πατέρα και κόρης
Epirusblog Gr
5 of 5
Αναμένονται οι εργαστηριακές εξετάσεις προκειμένου να οριστικοποιηθεί το πόρισμα για τα αίτια θανάτου Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτ...
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Ηλεία: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία πατέρα και κόρης | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet