Γεωργία Αποστόλου: Συγκλονίζουν τα λόγια του φίλου της δυο μήνες μετά τον θάνατό της: «Δεν θα τη συγχωρέσω ποτέ για το…»

Δευτέρα, Αυγούστου 01, 2016

Δυο μήνες έχουν περάσει περίπου από την ημέρα που η Γεωργία Αποστόλου έφυγε από τη ζωή και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί. Ο καλός της φίλος Ανδρέας Κωνσταντινίδης  παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά” και μίλησε για εκείνη. Όπως τόνισε, η γνωστή ηθοποιός δεν του είχε πει τίποτα για την κατάσταση της υγείας της και αυτό είναι κάτι που τον έχει πειράξει.
«Δεν έχω συμβιβαστεί με αυτό. Συζητάω με φίλους και γνωστούς για το συγκεκριμένο πρόσωπο με άνεση και με ευκολία πια σαν να έχει πάει ένα μακρινό ταξίδι στην Αμερική και θα επιστρέψει. Δεν έχω συμβιβαστεί ακόμα με την απώλειά της, αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ καλά. Δεν ήξερα ότι ήταν άρρωστη και δεν το ήξερε κανένας από το οικογενειακό της περιβάλλον. Ήταν κάτι που το κράτησε πολύ κρυφό και το αντιμετώπισε τελείως μόνη της.
Είχαμε επαφές, μιλούσαμε ένα μήνα πριν “φύγει”. Δεν μου είχε πει κάτι και δεν νομίζω ότι το ήξερε τότε, πρέπει να το έμαθε αργότερα. Δεν ξέρω αν το είχε κρύψει τόσο καλά, αλλά νομίζω πως όχι. Δεν της έλειπε η τηλεόραση και ο χώρος, ήταν ευτυχισμένη με αυτό που είχε αποφασίσει να κάνει στη ζωή της. Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν ήξερα τι πέρναγε για να είμαι δίπλα της. Δεν θα της το συγχωρήσω ποτέ αυτό. Με στεναχώρησε το ότι δεν ήμουν εκεί», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης.

Γεωργία Αποστόλου: Συγκλονίζουν τα λόγια του φίλου της δυο μήνες μετά τον θάνατό της: «Δεν θα τη συγχωρέσω ποτέ για το…»
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Γεωργία Αποστόλου: Συγκλονίζουν τα λόγια του φίλου της δυο μήνες μετά τον θάνατό της: «Δεν θα τη συγχωρέσω ποτέ για το…» | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet