Αριστοκρατικό μπάνιο με μια κίνηση

Τρίτη, Αυγούστου 23, 2016


Αν θέλετε να κάνετε το μπάνιο σας να δείχνει πιο «βασιλικό» και πολυτελές, τότε σας προτείνουμε την λύση που θα το μεταμορφώσει...
Δεν χρειάζεται να βάλετε χρυσές βρύσες και χρυσές ράβδους, στις οποίες θα κρεμάτε τις πετσέτες σας. Μπορείτε να το κάνετε πολύ πιο απλά, οικονομικά και με μια κίνηση.

Το μυστικό βρίσκεται στις κουρτίνες του μπάνιου. Αντί για ένα ενιαίο φύλλο κουρτίνας, χρησιμοποιήστε 2 φύλλα σε κάθε πλευρά, ένα αριστερά και ένα δεξιά. Μπορείτε να το δέσετε στη μέση με ύφασμα, για ακόμα πιο κομψό και χλιδάτο αποτέλεσμα ή μπορείτε να το αφήσετε να κρέμεται κάθετα, ειδικά, αν η κουρτίνα σας έχει διακοσμητικές λεπτομέρειες στο τελείωμά της.


Tip:
Δημιουργήστε ένα πιο ρομαντικό σκηνικό προσθέτοντας αναμμένα κεράκια και αρωματικά αιθέρια έλαια, που θα δημιουργήσουν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα και αίσθηση πολυτέλειας μέσα στο μπάνιο σας.

4 σε 1

Ένας άλλος αρχοντικός τρόπος για να τοποθετήστε την κουρτίνα και να μετατρέψετε όλο το μπάνιο σας σε έναν σούπερ αριστοκρατικό χώρο είναι, εκτός από τα 2 φύλλα της κουρτίνας που θα έχετε κρεμάσει δεξιά και αριστερά, να προσθέσετε 2 ακόμα επιπλέον φύλλα στις 2 πίσω πλευρές τις μπανιέρας. Τα φύλλα αυτά δεν χρειάζεται να τα μετακινείτε και να τα χρησιμοποιείτε, αφού θα είναι μόνο διακοσμητικά και θα εξυπηρετούν για πολυτελές και αρχοντικό αποτέλεσμα.

Extra Tip: Για να πετύχετε την κομψότητα που θέλετε και να έχετε το αποτέλεσμα που έχετε φανταστεί, μην χρησιμοποιήσετε πλαστική κουρτίνα μπάνιου. Επιλέξτε ένα αδιάβροχο ύφασμα κουρτίνας και κυρίως μονόχρωμο και χωρίς σχέδια, το οποίο θα αναδείξει καλύτερα όλη την διακόσμηση του μπάνιου.
Πηγή
Αριστοκρατικό μπάνιο με μια κίνηση
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Αριστοκρατικό μπάνιο με μια κίνηση | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet