«Με γάμ… μωρή π…α!»! Σε ποια το είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος;

Τετάρτη, Αυγούστου 03, 2016

«Με γάμ… μωρή π…α!»! Σε ποια το είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος;«Σε είκοσι μέρες την κατέβασε την εκπομπή».
 Συνέντευξη στην εφημερίδα Freddo και τη Νανά Παλαιτσάκη παραχώρησε η Βάσια Τριφύλλη που αποκάλυψε μετά από χρόνια ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.
vasiafoto
Σε στεναχωρεί που ο Αντρέας Μικρούτσικος έχει απομονωθεί;
Ο Αντρέας με πήρε τηλέφωνο όταν ήμουν στο Mega με το “Η ώρα η καλή”. Σε είκοσι μέρες την “κατέβασε την εκπομπή”. Μου τηλεφώνησε και μου είπε «Με γάμ… μωρή π…α». Πίστεψέ με, το μεγαλύτερο «μπράβο» που έχω πάρει ήταν απ’ αυτόν τον υπερταλαντούχο άνθρωπο. Ο Αντρέας όμως δεν βγήκε ποτέ να πει ότι «είμαι ο βασιλιάς της τηλεόρασης». Δεν μου αρέσουν αυτά. Ούτε από άντρες, ούτε από γυναίκες. Κάποτε και μένα μου λέγανε διάφορα.
Μ’ ενοχλούσε πάρα πολύ. Τώρα “εθνική παρουσιάστρια, η Ρούλα”. Ελάτε, ρε παιδιά. Ας μας βγάλουν και στους Ολυμπιακούς, στη Βραζιλία, με τις πατερίτσες, να φανεί η λεβεντιά μας. Η Ρούλα έκανε σόου “ξεπατικωσούρα” από την ιταλική τηλεόραση, δεν το έκανε καμία άλλη από μας. Αυτό δεν το έχει πει κανείς ανοικτά. Όπως παρουσίαζε  ο Γιώργος Πολυχρονίου τον «Τροχό της Τύχης», δεν μπορεί να το κάνει κανένας. Όπως έκανα εγώ το «Ραντεβού στα τυφλά», κανένας. Ούτε ο ταλαντούχος Μάρκος Σεφερλής μπορεί να το κάνει.
«Με γάμ… μωρή π…α!»! Σε ποια το είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος;
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

«Με γάμ… μωρή π…α!»! Σε ποια το είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος; | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet