Αποφασισμένος ο Αλέξανδρος Βέλιος: Πώς και πότε έχει αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του;

Τετάρτη, Αυγούστου 31, 2016

alexandros velios
Αλέξανδρος Βέλιος είχε σοκάρει το πανελλήνιο με την αποκάλυψή του, πως θέλει ο ίδιος να βάλει τέλος στην ζωή του. Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, είχε μιλήσει εκτενώς για την απόφασή του να πάει στο εξωτερικό για να κάνει την διαδικασία.
Στην τελευταία του συνέντευξη, που δημοσιεύτηκε μία ημέρα μετά την ονομαστική του γιορτή, ξαφνιάζει με νέες πληροφορίες σχετικές με την απόφασή του. Συγκεκριμένα εξήγησε πως ο χρόνος που μένει δεν είναι πολύς. «Για μένα από την 1η Σεπτεμβρίου ο χρόνος θα κυλάει αντίστροφα. Δεν θα φτάσει τέλος του Σεπτέμβρη για να “φύγω”, αλλά αυτό θα γίνει πολύ νωρίτερα», αποκάλυψε στο Νίκο Νικόλιζα και την εφημερίδα Freddo.

Η κατάσταση της υγείας του δυστυχώς επιδεινώνεται  «Μίλησα και με τους θεράποντες γιατρούς μου: δεν υπάρχει καμία δυνατότητα παράτασης της ζωής μου», εξήγησε επισημαίνοντας πως εν τέλει η διαδικασία δεν θα γίνει στο εξωτερικό!
«Η ευθανασία δεν γίνεται μόνο στο εξωτερικό. Δεν σκοπεύω ωστόσο να αφεθώ και να έρθει να με βρει ο θάνατος. Σκοπεύω να πάω να τον βρω εγώ. Αλλά αντιλαμβάνεστε ότι εδώ “στην Ελλάδα” είμαστε σε ένα ολισθηρό πεδίο, σε μια χώρα όπου όλα επιτρέπονται και όλα απαγορεύονται. Πλέον εγώ δεν έχω τα χρονικά περιθώρια να εκπληρώσω κάποια όνειρά μου και αυτό είναι το μόνο που με στενοχωρεί», παραδέχτηκε μεταξύ άλλων και φρόντισε να καταστήσει σαφές πως την συγκεκριμένη πράξη θα την κάνει μόνος του,κάνοντας λόγο για «ανώδυνους και αξιοπρεπείς τρόπους».http://www.peoplegreece.com/
Αποφασισμένος ο Αλέξανδρος Βέλιος: Πώς και πότε έχει αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του;
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Αποφασισμένος ο Αλέξανδρος Βέλιος: Πώς και πότε έχει αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του; | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet