Τα καρφιά της Νάνσυς Αλεξιάδη στον εφοπλιστή πρώην της!

Τετάρτη, Αυγούστου 03, 2016

Τα καρφιά της Νάνσυς Αλεξιάδη στον εφοπλιστή πρώην της!

Η Νάνσυ Αλεξιάδη που πριν δέκα χρόνια όλη η Ελλάδα ήξερε με το μικρό της όνομα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό YOU κάνει τον απολογισμό της, ενώ απαντά ξεκάθαρα αν στο παρελθόν άφησε το τραγούδι για να ζήσει τον απόλυτο έρωτα στην Ελβετία με τον εφοπλιστή Νίκο Αγούδημο.

- Για αρκετά χρόνια το όνομά σου συνδέθηκε με το κορίτσι που έπεσε στη «χρυσή» αγκαλιά του εφοπλιστή Νίκου Αγούδημου. Όλο αυτό, όσο κι αν κράτησε, θυμίζει παραμύθι. Εσύ πώς το εχει κρατήσει στο μυαλό σου; 

«Κάθε γυναίκα αντιλαμβάνεται το παραμύθι διαφορετικά. Ευτυχώς εγώ δεν έχω μεγαλώσει "σταχτοπουτικά" πρότυπα, για να ταυτίσω μια τέτοιου είδους σχέση με παραμύθι. Εξάλλου ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσό.»

- Ακούστηκε ότι άφησες την καριέρα σου για να ζήσεις τον μεγάλο έρωτα στην Ελβετία ή ακόμα ότι έμεινες καθηλβμένη σε αναπηρικό καροτσάκι. Πώς τα αντιμετώπισες όλα αυτά;

«Δεν άφησα ποτέ τη δουλειά μου για κανέναν έρωτα και δεν έζησα ποτέ σε άλλη χώρα. Ξέρεις πολύ καλά κι εσύ ότι οι ανακρίβειες και τα αναληθή δημοσιεύματα πουλάνε περισσότερο...»

Τα καρφιά της Νάνσυς Αλεξιάδη στον εφοπλιστή πρώην της!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Τα καρφιά της Νάνσυς Αλεξιάδη στον εφοπλιστή πρώην της! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet