Αυτά είναι τα «παιχνίδια» που οδηγούν σε ένα παθιασμένο σεξ

Δευτέρα, Αυγούστου 22, 2016

Αυτά είναι τα «παιχνίδια» που οδηγούν σε ένα παθιασμένο σεξ
Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην ιατρική επιθεώρηση, Sex Roles, έδειξε ότι τα ερωτικά παιχνίδια αν γίνονται με κοινή συναίνεση είναι δυνατόν να απογειώσουν την σεξουαλική ικανοποίηση ανδρών και γυναικών.

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή 1500 ζευγαριών απέδειξε ότι τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες όταν αποφασίζουν να παίξουν ερωτικά παιχνίδια πριν από τις ερωτικές τους επαφές κάνουν καλύτερο σεξ. Το νούμερο ένα παιχνίδι που προτιμούν να παίζουν είναι το αργό και αισθησιακό στριπτίζ. 

Ένα ποσοστό των ανδρών που άγγιζε το 60% δήλωσε ότι ξεσηκώνεται ερωτικά μόνο και μόνο να βλέπει την σύντροφο του να χορεύει αισθησιακά.

Ένας στους πέντε αποκάλυψε ότι εμπνέεται ερωτικά με την υποταγή. Το παιχνίδι αφέντρας και υπηρέτριας φαίνεται ότι είναι εξίσου διεγερτικό για τους άνδρες.

Ακόμη, ένας στους πέντε άνδρες και μια στις τρεις γυναίκες προτιμά να παίζει το παιχνίδι των ρόλων. Όπως αποκαλύψαν στο ερωτηματολόγιο της έρευνας διεγείρονται από τις...μεταμφιέσεις. Οι μεν άνδρες προτιμούν τη στολή της νοσοκόμας, οι δε γυναίκες την στολή του αστυνομικού.

Από την ίδια έρευνα προέκυψε επίσης ότι ακόμη και το sex tape είναι δυνατόν να προσφέρει απόλυτη ηδονή στα ζευγάρια.

Εκτός από τα παιχνίδια και τα ερωτικά βοηθήματα πλέον για πολλά ζευγάρια δεν είναι ταμπού, όπου το πιο δημοφιλές φαίνεται να είναι ο δονητής.

Πηγή:thestival.gr
Αυτά είναι τα «παιχνίδια» που οδηγούν σε ένα παθιασμένο σεξ
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Αυτά είναι τα «παιχνίδια» που οδηγούν σε ένα παθιασμένο σεξ | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet