Νανά Καραγιάννη: Ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω

Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2016

Νανά Καραγιάννη: Ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω
Για τις δύσκολες ώρες που πέρασε στην Εντατική και την μάχη που δίνει με την νευρική ανορεξία μίλησε η Νανά Καραγιάννη. Σε συνέντευξη της στο περιοδικό Down Town ανέφερε ότι εισήχθη στο νοσοκομείο με νεφροπάθεια και έφθασε μέχρι τον θάνατο.
«Ένιωθα πιο κουρασμένη απ’ ότι συνήθως, αλλά νόμιζα ότι ήταν εξαιτίας του καύσωνα. Είχα έντονους πόνους στους μυς και έλεγα "θα πιάστηκα από το κομπιούτερ". Δίψαγα τρομερά και σκεφτόμουν "μάλλον έχω σάκχαρο". Έκανα τακτικά εξετάσεις αίματος. Που να φανταστώ όμως ότι κουράστηκαν τα νεφρά μου. Κατέληξα στα καλά καθούμενα στην Εντατική», αναφέρει η ίδια.
Όπως τόνισε όταν ξύπνησε από το κώμα ήταν ένα φρικιό που δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με κανέναν.
«Με τάιζαν και με έκαναν μπάνιο οι δικοί μου, ήμουν εντελώς ανήμπορη. Θυμάμαι όταν άνοιξα πρώτη φορά τα μάτια μου είδα απέναντι μου τη μητέρα και τον αδελφό μου και άρχισα να κλαίω με λυγμούς. Ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω.
Ποτέ δεν πίστεψα ότι υπάρχει περίπτωση να πεθάνω από τη νευρική ανορεξία. Το ίδιο αναίσθητη έμπαινα, το ίδιο αναίσθητη έβγαινα από τα νοσοκομεία. Μπορεί να μου έλεγαν οι γιατροί "πεθαίνεις" και εγώ να έκανα χαβαλέ». http://www.newsone.gr/
Νανά Καραγιάννη: Ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Νανά Καραγιάννη: Ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet