ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-BOΜBA !! Αυτός ΠΙΣΤΕΨΕ στην Άννα Κορακάκη & ήταν ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ χορηγός της!

Παρασκευή, Αυγούστου 12, 2016


Και τελικά πέτυχε διάνα

ΔΕΙΤΕ τις φωτό που ακολουθούν
Όταν σχεδόν κανείς δεν πίστευε στην Άννα Κορακάκη, ένα μικρό μαγαζάκι της Δράμας αποφάσισε να γίνει χορηγός της. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, έναν μήνα πριν τους Ολυμπιακούς, αποφάσισε να στηρίξει τη Δραμινή συμπολίτισσά του.

Πολύ σωστή κίνηση από τον ΑΡΗ ΔΗΜΟΚΙΔΗ. Χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε τη χορηγία του Stoiximan που έγινε σε πολλούς αθλητές της Ολυμπιακής μας ομάδας, η αλήθεια είναι πως η Άννα Κορακάκη δεν είχε άλλους μεγάλους χορηγούς. 

Τώρα, μετά από ένα χρυσό κι ένα χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς είναι σχεδόν βέβαιο πως μεγάλες εταιρίες και πολυεθνικές θα προσεγγίσουν την Ολυμπιονίκη για να γίνουν χορηγοί της. 

Λίγες μέρες μετά, στο πλαίσιο της χορηγίας, δημοσίευσε μια φωτογραφία με το πρωινό της, και τη σημείωση -feeling energized at Ζέα: Και στις 21 Ιουλίου, φωτογραφήθηκε στο μαγαζί, γράφοντας και μια μεγάλη αλήθεια για την αξία της σωστής διατροφής. 

Όπως και η αθλήτρια, πέτυχε διάνα. Του αξίζουν πολλά μπράβο και για την κίνηση, αλλά και για την διορατικότητά του να συνδέσει το όνομά του με την Άννα Κορακάκη όταν -εκτός αθλήματος και εκτός Δράμας- δεν την ήξερε σχεδόν κανείς... Via
ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-BOΜBA !! Αυτός ΠΙΣΤΕΨΕ στην Άννα Κορακάκη & ήταν ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ χορηγός της!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-BOΜBA !! Αυτός ΠΙΣΤΕΨΕ στην Άννα Κορακάκη & ήταν ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ χορηγός της! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet