Ποιο διεθνές τοπ μόντελ επέλεξε δημιουργία Celia Kritharioti μαγνητίζοντας τα φλας;

Τρίτη, Αυγούστου 09, 2016

petra nemcova
Δεν είναι λίγες οι κυρίες της διεθνούς showbiz που επιλέγουν δημιουργίες της Celia Kritharioti προκειμένου να «κλέψουν την παράσταση». Ονόματα όπως η Lady Gaga, η Kim Kardashian και η Dannii Minogue είναι μόνο μερικές από τις καλλονές που προτιμούν τη δική μας σχεδιάστρια για τις εμφανίσεις τους.
Σειρά έχει η Petra Nemcova που, φορώντας μια δημιουργία της Celia Kritharioti, βρέθηκε στο επίκεντρο του καλοκαιρινού πάρτι της Chopard “Love Boat” με οικοδέσποινα την αεικίνητη πρόεδρο και artistic director της Chopard, Caroline Scheufele. Το πάρτι πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 5 Αυγούστου στο Billionaire Club στο Porto Cervo της Σαρδηνίας.
Εκεί βρέθηκε και η εκρηκτική Τσέχα, η οποία επέλεξε δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture, Η Petra Nemcova, εκτός από μοντέλο, είναι και ιδρύτρια του “Happy Hearts Fund”, του φιλανθρωπικού οργανισμού με σκοπό την ανοικοδόμηση στις περιοχές που χτυπήθηκαν από το τσουνάμι του 2004, του οποίου η ίδια επέζησε από θαύμα.
Δείτε φωτογραφίες:Ποιο διεθνές τοπ μόντελ επέλεξε δημιουργία Celia Kritharioti μαγνητίζοντας τα φλας;
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Ποιο διεθνές τοπ μόντελ επέλεξε δημιουργία Celia Kritharioti μαγνητίζοντας τα φλας; | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet