Πριγκίπισσα Diana: Αποκαλύψεις σχετικά με το γάμο και την εξωσυζυγική της σχέση

Τετάρτη, Αυγούστου 10, 2016

diana carolos
Πρόσωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης της πριγκίπισσας Diana υπήρξε ο επικεφαλής της προσωπικής της φρουράς Ken Wharfe. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily mail νέα στοιχεία σχετικά με την εξωσυζυγική της σχέση αλλά και το γάμο της με τον Κάρολο έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
«Από τότε που γεννήθηκε ο Χάρι, πέθανε ο γάμος μου με τον Κάρολο. Προσπάθησα πραγματικά, αλλά απλά δεν με ήθελε. Δεν έχουμε κοιμηθεί στο ίδιο κρεβάτι για δύο χρόνια», φέρεται να είπε η Diana στον Ken Wharfe.
Μιλώντας του για τις απόπειρες αυτοκτονίας τόνισε πως ήταν κραυγή βοήθειας την οποία δεν άκουγε κανείς. Δεν δίστασε να του μιλήσει για τους προβληματισμούς της σχετικά με τον βασιλιά της Ισπανίας Juan Carlosπου ήταν ιδιαίτερα φιλικός μαζί της γεγονός που την είχε προβληματίσει και την έκανε να του εξομολογηθεί:«Είναι απαίσιο! Ο Juan Carlos είναι φοβερά όμορφος αλλά ξέρεις… πολύ περιποιητικός. Το είπα στον άντρα μου και μου είπε ότι είμαι απλά ανόητη. Ξέρω ότι είναι παράλογο, αλλά είμαι σίγουρη πως του αρέσω».
Ο Ken αναφέρει μεταξύ άλλων για τη σχέση της πριγκίπισσας με τον James Hewitt: «Το κύριο μέλημά μας ήταν να διασφαλίσουμε πως είναι ασφαλής, κάτι που σημαίνει πως ο δεσμός έπρεπε να παραμείνει κρυφός. Είχαν γνωριστεί για πρώτη φορά το 1986 σε ένα πάρτι. Όταν μου μίλησε η Diana για την πρώτη τους συνάντηση, ήταν εμφανές από τον τρόπο που μιλούσε πως τον λάτρευε»
Μετά τη γέννηση του Harry τα πράγματα στο γάμο της έγιναν ακόμα χειρότερα. Ο Κάρολος οργισμένος από την απιστία της στράφηκε στην Καμίλα. Τέλος ο Ken Wharfe αποκαλύπτει: «Σοκαρίστηκα όταν μου είπε πως ο Hewitt είχε υπαινιχθεί πως ήθελε ένα νέο σπορ αυτοκίνητο αλλά δεν είχε τα χρήματα να το αγοράσει. Η Νταϊάνα του έδωσε 16.000 λίρες, κάτι που ο Τύπος θα μπορούσε να εκλάβει ως πληρωμή για να εξαγοράσει τη σιωπή ενός εραστή. Ο δεσμός τους όμως έφερε άλλα προβλήματα, όπως τις φήμες πως ο Χάρι είναι παιδί του, κάτι που την είχε εξοργίσει σε μεγάλο βαθμό. Το συζητήσαμε μόνο μια φορά και η Νταϊάνα έκλαιγε για αυτό. Δεν την ένοιαζε τι έλεγαν οι φίλοι του Καρόλου για εκείνη, αλλά αν κάποιος στρεφόταν στα παιδιά της, την πλήγωνε βαθύτατα».http://www.peoplegreece.com/

Πριγκίπισσα Diana: Αποκαλύψεις σχετικά με το γάμο και την εξωσυζυγική της σχέση
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Πριγκίπισσα Diana: Αποκαλύψεις σχετικά με το γάμο και την εξωσυζυγική της σχέση | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet