Σεξουαλικό σκάνδαλο για την βοηθό της Hillary Clinton: Τι έκανε ο σύζυγός της δίπλα στον τετράχρονο γιο τους;

Τετάρτη, Αυγούστου 31, 2016

epa05466411 Democratic presidential nominee Hillary Clinton (L) speaks alongside US senator Bill Nelson during a campaign rally at the Osceola Heritage Park in Kissimmee, Florida, USA, 08 August 2016.  EPA/CRISTOBAL HERRERA
Οι Αμερικανικές προεδρικές εκλογές, αναμένεται να διεξαχθούν στις 8 Νοεμβρίου και οι υποψήφιοι έχουν μπει στην τελική ευθεία πριν τις κάλπες. Η Hillary Clinton, που διεκδικεί την προεδρία είχε την ατυχία τα τελευταία 24ωρα να πληγεί έντονα η εικόνα της, με αφορμή το σεξουαλικό σκάνδαλο, στην οικογένεια της βοηθού της.
Η Ηuma Abedin βρέθηκε προ εκπλήξεως, όταν είδε να δημοσιεύονται στα μέσα πολύ προσωπικές φωτογραφίες του συζύγου της, Anthony Weiner! Ο 51χρονος έστελνε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες κάνοντας sexting με μία νεαρή, την ώρα βέβαια που δίπλα του κοιμόταν ο 4χρονος γιος του. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι εμπλέκεται κατ’ αυτόν τον τρόπο σε σεξουαλικό σκάνδαλο, καθώς το 2011 o Weiner είχε αναγκαστεί να παραιτηθεί από το Κογκρέσο, ενώ το 2013 αποσύρθηκε από την κούρσα για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης.
Anthony Weiner and Huma Abedin
Το ζευγάρι μετά από την δημοσιοποίηση του σκανδάλου αποφάσισε να χωρίσει, με την βοηθό της Clinton να αναφέρει σε ανακοίνωση της: «Έπειτα από μία μακρά και επίπονη σκέψη και προσπάθειες στον γάμο μου, αποφάσισα να χωρίσω από τον σύζυγό μου. Ο Anthony και εγώ παραμένουμε αφοσιωμένοι να κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για τον γιο μας, που είναι το φως της ζωής μας. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, ζητώ να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή».
Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν και το εξώφυλλο της εφημερίδας.
Anthony Weiner nypostAnthony Weiner sexting

Σεξουαλικό σκάνδαλο για την βοηθό της Hillary Clinton: Τι έκανε ο σύζυγός της δίπλα στον τετράχρονο γιο τους;
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Σεξουαλικό σκάνδαλο για την βοηθό της Hillary Clinton: Τι έκανε ο σύζυγός της δίπλα στον τετράχρονο γιο τους; | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet