Τώρα στις ΦΛΟΓΕΣ μεγάλο μαιευτήριο | Πληροφορίες για ΝΕKPΑ παιδιά...

Τετάρτη, Αυγούστου 10, 2016


Τουλάχιστον 11 παιδιά νεκρά από φωτιά σε μαιευτήριο

Οι αρχές της σφράγισαν την περιοχή και έδιωξαν τους δημοσιογράφους από το σημείο. Πληροφορίες τoυ Mada-Press, αναφέρουν πως 29 γυναίκες και 7 μωρά μετακινήθηκαν από την πτέρυγα, όπου ξέσπασε η φωτιά, και μεταφέρθηκαν σε άλλο νοσοκομείο.

Έντεκα νεογνά έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά που ξέσπασε από βραχυκύκλωμα σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Βαγδάτης, σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου και των υπηρεσιών ασφαλείας.

«Έντεκα πρόωρα έχασαν τη ζωή τους στην πυρκαγιά που ξέσπασε στο μαιευτήριο του δημόσιου νοσοκομείου Γιαρμούκ» στη δυτική Βαγδάτη, δήλωσε στο AFP ο Αχμέντ αλ-Ρουντέινι, εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας.

«Είκοσι εννέα ασθενείς που βρίσκονταν στο ίδιο τμήμα μεταφέρθηκαν σε άλλα νοσοκομεία της ιρακινής πρωτεύουσας», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με τον κ. Ρουντέινι μια έρευνα σημείωσε ότι πιθανών η φωτιά οφείλεται σε ηλεκτρική βλάβη.
Η φωτιές από ηλεκτρική βλάβη είναι συχνές στην ιρακινή πρωτεύουσα και σε όλη την επικράτεια της χώρας λόγω της κακής συντήρησης και των κακής ποιότητας καλωδίων.

Ή έλλειψη εξόδων εκτάκτου ανάγκης επίσης συμβάλλει στην αύξηση του κινδύνου όταν ξεσπάει μια φωτιά. Υπάρχει επίσης μια διαδεδομένη ανικανότητα των κατασκευαστικών εταιρειών και των προμηθευτών κατασκευαστικών υλικών να φτάσουν τα απαραίτητα στάνταρ...
Τώρα στις ΦΛΟΓΕΣ μεγάλο μαιευτήριο | Πληροφορίες για ΝΕKPΑ παιδιά...
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Τώρα στις ΦΛΟΓΕΣ μεγάλο μαιευτήριο | Πληροφορίες για ΝΕKPΑ παιδιά... | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet