Απίστευτο Τούρκος παίκτης του NBA τα «έσπασε» με την οικογένειά του λόγω ....

Τετάρτη, Αυγούστου 10, 2016

Φωτογραφία: ΑΠΕ/ EPA/ LARRY W. SMITHΣε σύμβολο της κατάστασης που επικρατεί στην Τουρκία, μετά από τα τελευταία γεγονότα, έχσει εξελιχθεί ένας παίκτης του μπάσκετ, ο οποίος ζει στις ΗΠΑ.
Ο Ενες Κάντερ, ο οποίος παίζει στο NBA, στους Oklahoma City Thunder, έχει διακόψει τις σχέσεις με την οικογένειά του και έχει δηλώσει πίστη στον Φετουλάχ Γκιουλέν, τον κληρικό τον οποίο η Αγκυρα κατηγορεί για την απόπειρα πραξικοπήματος και ζητά από τις ΗΠΑ την έκδοσή του.
Τη Δευτέρα, αρκετά τουρκικά ΜΜΕ δημοσίευσαν μία επιστολή του πατέρα του Κάντερ, Μεχμέτ, ο οποίος αποκηρύσσει τον γιο του, που τον κατηγορεί ότι έχει «υπνωτιστεί» από το κίνημα των Γκιουλενιστών.
«Με αίσθημα ντροπής, απολογούμαι στον πρόεδρό μας και τον τουρκικό λαό που έχω τέτοιο γιο», γράφει στην επιστολή.
Η απάντηση του 24χρονου Κάντερ ήρθε μέσω Twitter. Ο παίκτης- τρίτος στα draft του NBA όταν πήγε στους Utah Jazz το 2011, έγραψε ότι αφιερώνει τον εαυτό του στον Γκιουλέν και το κίνημά του.
«Σήμερα έχασα εκείνους που για 24 χρόνια αποκαλούσα οικογένειά μου. Ο ίδιος ο πατέρας μου θέλει να αλλάξω το επίθετό μου. Η μητέρα που με γέννησε με απέρριψε», ανέφερε ο Κάντερ. «Μακάρι ο Θεός να πάρει κάθε δευτερόλεπτο της ζωής μου και να το δώσει στον θαρραλέο δάσκαλό μου. Από σήμερα πατέρας μου, μητέρα μου και αδέλφια μου είναι τα αφοσιωμένα μέλη του κινήματος», ανέφερε, υπογράφοντας τη δήλωσή του ως Ενές (Κάντερ) ΓΚΙΟΥΛΕΝ.

Απίστευτο Τούρκος παίκτης του NBA τα «έσπασε» με την οικογένειά του λόγω ....
Epirusblog Gr
5 of 5
Σε σύμβολο της κατάστασης που επικρατεί στην Τουρκία, μετά από τα τελευταία γεγονότα, έχσει εξελιχθεί ένας παίκτης του μπάσκετ, ο οποίος ζε...
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Απίστευτο Τούρκος παίκτης του NBA τα «έσπασε» με την οικογένειά του λόγω .... | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet