Νέο ζευγάρι στην showbiz; Η Άρτεμις Αστεριάδη και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ( Τζεμ) σε αγκαλιές και παιχνίδια στην παραλία!

Κυριακή, Αυγούστου 28, 2016

asteriadi xatzigeorgiou
Τον προηγούμενο μήνα τα δημοσιεύματα να ήθελαν την Άρτεμις Αστεριάδη να διατηρεί δεσμό με γιατρό, όμως λίγο αργότερα έγινε ο χωρισμός τους!
Όπως όλα δείχνουν, το μοντέλο και επιχειρηματίας αποφάσισε να ξεπεράσει τον χωρισμό με ένα νέο… έρωτα! Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας «Espresso» την απαθανάτισε στο Καλό Λιβάδι, παρέα με έναν από τους πιο αγαπητούς στη- νεολαία κυρίως- ηθοποιούς.
Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και η Άρτεμις Αστεριάδη, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, απολάμβαναν ιδιαίτερα την συντροφιά ο ένας του άλλου. Δεν έλειψαν τα παιχνίδια μέσα στο νερό και οι αγκαλιές. Μάλιστα, το μοντέλο σκαρφάλωσε στους ώμους του ηθοποιού και εκείνος την πετούσε στο νερό.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα και αυτόπτη μάρτυρα, ο Τζεμ του «Ταμάμ» και η Άρτεμις, όταν βρέθηκαν στις ξαπλώστρες αντάλλαξαν τρυφερά φιλιά! Λέτε να είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz;
Δείτε τις φωτογραφίες:
artemis xatzigeorgiou 1
artemis xatzigeorgiou
Νέο ζευγάρι στην showbiz; Η Άρτεμις Αστεριάδη και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ( Τζεμ) σε αγκαλιές και παιχνίδια στην παραλία!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Νέο ζευγάρι στην showbiz; Η Άρτεμις Αστεριάδη και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ( Τζεμ) σε αγκαλιές και παιχνίδια στην παραλία! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet