Πανικός: Νέα οργισμένη απάντηση της Κορακάκη για τον ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter!

Τετάρτη, Αυγούστου 10, 2016

Πανικός: Νέα οργισμένη απάντηση της Κορακάκη για τον ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter!
Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης 10/08 όταν στο twitter εμφανίστηκε ένας λογαριασμός με το όνομα της χρυσής Ολυμπιονίκη, Αννας Κορακάκη. Μάλιστα μέσω αυτού του λογαριασμού η χρυσή Αννα φερόταν να απαντά στην ανάρτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την επιτυχία της με ένα λιτό: «Ευχαριστώ κύριε» και ένα χαμογελάκι.
Η ανάρτηση αυτή όπως είναι φυσικό έκανε τον γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook η χρυσή Ολυμπιονίκης έγραφε:
Όμως ο ψεύτικος λογαριασμός στο twitter δεν κατέβαινε και έτσι με νεότερη ανάρτηση, η Αννα Κορακάκη, προειδοποιεί για «ενέργειες που δεν θα είναι ευχάριστες για τον δημιουργό του», εάν δεν διαγράψει άμεσα τον ψεύτικο λογαριασμό στο twitter.
Άννα Κορακάκη: Οργισμένη ανάρτηση από την Ολυμπιονίκη για το ψεύτικο προφίλ που δημιούργησαν στο twitter
Έγραψε:
«Επειδή το θέμα με τον ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter θα πάρει άλλες διαστάσεις και θα προχωρήσουμε σε ενέργειες που δεν θα είναι ευχάριστες για τον δημιουργό του, θα του/της συνιστούσαμε να το διαγράψει άμεσα, μια και καλή. Θα είμαστε ευγνώμων εαν μπορείτε να κοινοποιήσετε αυτή την ανάρτηση ή κάνετε αναφορά σε αυτό το προφίλ. Ευχαριστούμε!
Dear friends, somebody has created a fake Twitter account, using Anna's name, pictures and phrases which are not hers. He/She has also replied to Prime Minister's tweet and media start to analyze it. We would be very glad if you could report this account, cause we don't want to take it too far...Thank you a lot!» 
Δείτε και το ποστάρισμα στο Facebook
Πανικός: Νέα οργισμένη απάντηση της Κορακάκη για τον ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Πανικός: Νέα οργισμένη απάντηση της Κορακάκη για τον ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet