Αθηνά Ωνάση VS Doda Miranda: Η απαγόρευση πρόσβασης στο άλογο του Βραζιλιάνου και το υπέρογκο ποσό που της ζητά

Τρίτη, Αυγούστου 30, 2016

Athina Onasi-Ntonta Miranta 600x400
O πόλεμος ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζεται και κανείς από τους δύο δεν δείχνει πρόθυμος να κάνει πίσω. Αθηνά Ωνάση και Doda Miranda έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου τους, με την υπόθεση να έχει πολλές διαπραγματεύσεις.
Μάλιστα, οι τελευταίες εξελίξεις θέλουν τον Βραζιλιάνο να διεκδικεί ένα ποσό, το οποίο δεν προβλέπει το προγαμιαίο συμβόλαιό τους. Αναλυτικά, σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Βunte o Miranda διεκδικεί 400 εκατομμύρια δολάρια (!) από την πάμπλουτη πρώην σύζυγό του, παρότι προβλέπεται, σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο, το ποσό των 11 εκατομμυρίων δολαρίων, ένα για κάθε χρόνο που υπήρξαν παντρεμένοι.
Δεν είναι γνωστό αν θα καταφέρει να δικαιωθεί, όμως η πλούσια κληρονόμος θα παραμείνει ανένδοτη, ενώ φροντίζει να λάβει τα δικά της μέτρα απέναντι στις παράλογες απαιτήσεις του πρώην συζύγου της.
Συγκεκριμένα, πριν λίγες ώρες, έγινε γνωστό ότι του απαγόρευσε με δικαστική απόφαση την πρόσβαση στο αγαπημένο του άλογο. Όπως είναι λογικό το όμορφο ζώο έχει αγοραστεί στο δικό της όνομα, γεγονός που δεν επιτρέπει στον Alvaro να βρεθεί κοντά του. Την συγκεκριμένη είδηση έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό ο ίδιος, δημοσιεύοντας πριν λίγη ώρα στο Instagram μια φωτογραφία του ίδιου στον άδειο στάβλο.
Το πανάκριβο άλογο Cornetto K ζει στον συγκεκριμένο χώρο και ο ίδιος έγραψε στα πορτογαλικά πως είναι ιδιαίτερα λυπημένος που δεν μπορεί καν να πλησιάσει τον καλύτερό του φίλο. Ανάμεσα στα άλλα σχολίασε και στα αγγλικά πως επιστρέφοντας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, βρήκε bodyguard έξω από τον σταύλο του αλόγου, ο οποίος δεν του επιτρέπει καν να πλησιάσει ούτε για να το χαϊδέψει.
Δείτε την ανάρτησή του Doda Miranda και το σχόλιό του. Ο “πόλεμος” συνεχίζεται.


miranda comment
Αθηνά Ωνάση VS Doda Miranda: Η απαγόρευση πρόσβασης στο άλογο του Βραζιλιάνου και το υπέρογκο ποσό που της ζητά
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Αθηνά Ωνάση VS Doda Miranda: Η απαγόρευση πρόσβασης στο άλογο του Βραζιλιάνου και το υπέρογκο ποσό που της ζητά | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet