Γελάστε άφοβα: Αυτά είναι τα 10 πιο περίεργα ονόματα αυτοκινήτων (ΦΩΤΟ)

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 25, 2016

fiat_talento_resize
Την αφορμή μας έδωσε το FIAT Talento που έχουμε αυτές τις ημέρες για δοκιμή.
Έτσι, προσπαθήσαμε να συγκεντρώσουμε τα 10 πιο περίεργα ή αστεία ονόματα αυτοκινήτων που έχουν υπάρξει και σας τα παραθέτουμε. Εάν θεωρείτε ότι έχουμε παραλείψει κάτι, περιμένουμε να το διαβάσουμε στα σχόλιά σας.

10. Suzuki Cappuccino
Κυρίως δραστηριοποιήθηκε στην Ιαπωνία αλλά ήρθαν και μερικά αυτοκίνητα στην Ευρώπη. Δεδομένου ότι ήταν ένα λιλιπούτειο πισωκίνητο ρόουντστερ που ζύγιζε μόλις 725 kg, είχε κατανομή βάρους 50/50, τούρμπο 3κύλινδρο μοτέρ 660 cc και 64 ίππους, μάλλον του άξιζε ένα καλύτερο όνομα.
9. FIAT Talento
Το 9θέσιο «πουλμανάκι» της FIAT φέρνει σε πέρας το ρόλο του με εξαιρετικό τρόπο και δείχνει πως πρέπει να είναι τα σύγχρονα αυτοκίνητα αυτού του είδους. Η πρώτη φορά που η εταιρεία χρησιμοποίησε αυτό τοόνομαήταν από το 1989 έως το 1994. Και φαίνεται της έλλειψε…
8. Daewoo Kalos
Εάν το όνομα αντιστοιχούσε σε ένα αισθησιακό κουπέ τα πράγματα ίσως να ήταν αλλιώς. Σε μια εποχή όμως που τα ονόματα των Daewoo ήταν έτσι κι αλλιώς αμφιλεγόμενα, εκείνο του σουπερμίνι της ήταν τοπλέοναμφιλεγόμενο (μπορείς να το πεις και άστοχο) όλων.
7. Ferrari LaFerrari
Μάλλον είναι ιεροσυλία, όμως την αλήθεια να τη λέμε: Είναι βέβαιο ότι εκεί στο Maranello θα μπορούσαν να βρουν ένα καλύτερο όνομα για το κορυφαίο τους μοντέλο. Ίσως πάντως να τους συγχωρήσουμε εάν μας τη δώσουν για δοκιμή.
6. Renault Koleos
Ενδεχομένως η Renault να διάλεξε το όνομα έχοντας στο μυαλό της το, ομολογουμένως πολύ όμορφο,φυτό«Ωραιόφυλλο». Φαίνεται όμως πως κανείς δεν της είπε ότι μόνο εάν είσαι γεωπόνος μπορείς να τοεκτιμήσεις.
5. Daihatsu Applause
Η Ιαπωνική εταιρεία θα πρέπει να ήταν εξαιρετικά υπερήφανη για το προϊόν που ονόμασε «χειροκρότημα». Θα πρέπει να ομολογήσουμε πάντως ότι στην εποχή του είχε αποσπάσει καλές κριτικές.
4. Peugeot Bipper Tepee
Είναι μάλλον απίθανο να μη γελάσεις με το όνομα ενός κατά τα άλλα πολύ συμπαθητικού κι εξαιρετικάπρακτικού μοντέλου της Peugeot. Κατά πάσα πιθανότητα σε πολλούς φέρνει στο μυαλό τον κώδικαΜορς.
3. Renault Thalia
Οι Μούσες έχουν αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τη Renault. Ίσως να μεροληπτούμε και λόγω εμφάνισης μα παρότι το Clio έχει αποδειχτεί πολύ πετυχημένη επιλογή ονόματος, ελάχιστοι μπορούν να υποστηρίξουν το ίδιο και για το Thalia.
2. Subaru Levorg
Πρόκειται για ένα πραγματικά εξαιρετικό αυτοκίνητο. Όμως όλη ησυντακτική μας ομάδα συμφωνεί στο ότι το όνομά του θα ήταν ιδανικό στη φαρμακοβιομηχανία
1. Kia Sedona
Εάν μιλούσαμε μια άλλη γλώσσα ίσως να μην ήταν το πρώτο στην κατάταξη. Στο πέρασμα των χρόνων τοSedona έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ αξιόμαχο μεγάλο πολυμορφικό με στόχευση στην Αμερική, όπου φαίνεται πως κανείς δεν παρεξηγεί το όνομά του.
drive.gr
Γελάστε άφοβα: Αυτά είναι τα 10 πιο περίεργα ονόματα αυτοκινήτων (ΦΩΤΟ)
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Γελάστε άφοβα: Αυτά είναι τα 10 πιο περίεργα ονόματα αυτοκινήτων (ΦΩΤΟ) | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet