Το Πρω1νό: Η φωτογραφία της Φαίης Σκορδά με όλη την ομάδα της εκπομπής λίγο πριν την πρεμιέρα

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 12, 2016

skorda
Η Φαίη Σκορδά την φετινή τηλεοπτική σεζόν θα μας καλημερίσει με αλλαγές. Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του Ant1 μόνη της, καθώς ήταν στρατηγική επιλογή του καναλιού η ίδια και ο Γιώργος Λιάγκας -δύο από τα πλέον δυνατά πρόσωπα στο κανάλι- να αναλάβουν διαφορετικές ζώνες. Η Φαίη φέτος θα παρουσιάζει το Πρω1νό έχοντας στο πλευρό της μια έμπειρη και ανανεωμένη ομάδα.
Το τηλεοπτικό κοινό αναμένει με μεγάλο ενδιαφέρον την πρεμιέρα της παρουσιάστριας, καθώς και στο παρελθόν σημείωσε μεγάλη επιτυχία στις εκπομπές τις οποίες παρουσίαζε, κάνοντας τη διαφορά.
Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, κάποια από τα άτομα που θα απαρτίζουν την εκπομπή φωτογραφήθηκαν μαζί. Συγκεκριμένα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από την σύσκεψη.  Εκεί απεικονίζονται ο ίδιος, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής Ελεάνα Τρυφίδου, η Σίσσυ Καλλίνη, η Μαίρη Αρώνη, ο Νίκος Παρτσώλης και η Μαρία Κοκκολάκη.
Η Φαίη, σήμερα συναντήθηκε με την ομάδα της στη Γλυφάδα και φωτογραφήθηκε με όλους μαζί, πρόσωπα που συνεργάζονται μαζί της τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Δημοσίευσε την εν λόγω φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στην λεζάντα έγραψε: «Και οι Κυριακές θέλουν ωραία παρέα. Σας στέλνουμε μεγάλο φιλί»! Το Πρω1νό επιστρέφει τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου!http://www.peoplegreece.com/
Δείτε το στιγμιότυπο:
Το Πρω1νό: Η φωτογραφία της Φαίης Σκορδά με όλη την ομάδα της εκπομπής λίγο πριν την πρεμιέρα
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Το Πρω1νό: Η φωτογραφία της Φαίης Σκορδά με όλη την ομάδα της εκπομπής λίγο πριν την πρεμιέρα | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet