Πασίγνωστη 24χρονη τραγουδίστρια θα απέχει από το τραγούδι λόγω ασθένειας-Η επίσημη ανακοίνωσή της

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 02, 2016

selena gomez1
Οι καλλιτέχνες είναι άξιοι θαυμασμού, καθώς αναλαμβάνουν να μας διασκεδάσουν και να μας ψυχαγωγήσουν, ανεξαρτήτως της προσωπικής τους διάθεσης ή κατάστασης. Με ιδιαίτερη τόλμη και θάρρος εξήγησε πως χρειάζεται να απέχει για κάποιο διάστημα από τις καλλιτεχνικές της υποχρεώσεις, με συνέπεια να τελειώσει νωρίτερα την παγκόσμια περιοδεία της.
«Όπως πολλοί γνωρίζεται εδώ και έναν χρόνο, έχω αποκαλύψει πως πάσχω από Λύκο του αίματος, μία ασθένεια που επηρεάζει τον καθένα διαφορετικά. Aνακάλυψα ότι το άγχος, οι κρίσεις πανικού και η κατάθλιψη είναι συνέπειες του Λύκου από τον οποίο πάσχω», ανέφερε η 24χρονη σε αποκλειστική δήλωση στο People.
Ο λόγος για την Selena Gomez, η οποία είχε κάνει γνωστό όπως θυμάστε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Αυτή την φορά ξεκαθαρίζει την θέση της και τους λόγους που θέλει να κρατήσει αποστάσεις από τα καλλιτεχνικά δρώμενα για κάποιο διάστημα.
«Θέλω να είμαι παραγωγική και ποιοτική στη δουλειά μου, αλλά κυρίως ευτυχισμένη στην προσωπική μου ζωή. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξή του και να τονίσω ότι οι θαυμαστές μου είναι πολύ σημαντικοί για μένα, απλά αυτή τη στιγμή πρέπει να συγκεντρωθώ στο να γίνω καλά. Γνωρίζω πως δεν είμαι μόνη μου, με το να το μοιράζομαι και ελπίζω και άλλοι να κάνουν κάτι αντίστοιχο για τις δικές τους περιπτώσεις»,επεσήμανε μεταξύ άλλων.http://www.peoplegreece.com/
Πασίγνωστη 24χρονη τραγουδίστρια θα απέχει από το τραγούδι λόγω ασθένειας-Η επίσημη ανακοίνωσή της
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Πασίγνωστη 24χρονη τραγουδίστρια θα απέχει από το τραγούδι λόγω ασθένειας-Η επίσημη ανακοίνωσή της | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet