Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 03, 2016

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα. 

Συνδυασμός άρτιας αισθητικής και λειτουργικότητας.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλουν στην... ραγδαία βελτίωση των σχέσεων σου, ίσως μάλιστα σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας με ενδιαφέρουσες προοπτικές. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να επανεξετάσεις κάποιες λεπτομέρειες σχετικές με την δουλειά σου αλλά και να αναζητήσεις εναλλακτικές λύσεις που έχεις στην διάθεση σου, προκειμένου να αντεπεξέλθεις σε τεχνικού τύπου «αναποδιές»
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, ένας «γλυκός πειρασμός» μπορεί να σε αναστατώσει τόσο, ώστε να... ξεχάσεις μονομιάς όρκους και υποσχέσεις! Αν όμως είσαι μόνος/η είναι πιθανόν να γνωρίσεις ένα πρόσωπο, με το οποίο να υπάρξει μια ευτυχής συνέχεια.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Με την Αφροδίτη και την Σελήνη στον Ζυγό, αν ψάχνεις για δουλειά, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να βρεις αυτό που θέλεις, ανάλογα θετικές όμως μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε οποιοδήποτε εργασιακό θέμα σε απασχολεί, είτε πρόκειται για την δικτύωση σου ή την απόκτηση του κατάλληλου εξοπλισμού, είτε για μια συνεργασία που θα σου λύσει τα χέρια. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο μπορεί να «ξαναζωντανέψει» ένα παλιό σου χόμπι
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να σε «πείσει» ότι αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία, χωρίς όμως να δημοσιοποιήσετε ακόμη την σχέση σας. Ίσως βέβαια αυτό να εξυπηρετεί κι εσένα αλλά ενδέχεται να υποκρύπτει και «αδιαφανείς» καταστάσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν τις επαφές και τις συγκεντρώσεις σε «οικογενειακό» κλίμα και με την συνδρομή της Αφροδίτης αλλά και της Σελήνης στον Ζυγό ίσως βρεθείς στην ευχάριστη θέση να θυμηθείς τα παλιά παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε ωθεί να κάνεις ένα «ξεκαθάρισμα» στο σπίτι σου, τακτοποιώντας τους αποθηκευτικούς χώρους σου, και επαναφέροντας στην «ενεργό δράση» κάποιες λειτουργικές συσκευές
Ερωτικά
Οι παραστάσεις και οι προκλήσεις θα είναι αρκετές, με δεδομένη όμως μια συναισθηματική αστάθεια είτε δική σου, είτε... των άλλων! Μέχρι λοιπόν να καταλήξουν τα πράγματα κάπου συγκεκριμένα, «παίξε» αλλά καλό είναι να περιμένεις ώστε να μην εκτεθείς άσκοπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη και η Σελήνη στον Ζυγό σε ωθούν να ρυθμίσεις θέματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένεια σου, ίσως όμως να είναι πολύ πιο «θεραπευτική» η συνεισφορά τους στο να βρεθείς με οικεία σου πρόσωπα σε ένα οικογενειακό κλίμα.
Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο κομίζει νέες όσο και παλιές ιδέες ή εμπνεύσεις, δίνοντας σου την ευκαιρία να εφαρμόσεις αυτά που ανέκαθεν πίστευες ότι θα φέρουν τα αποτελέσματα που επιθυμείς
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ένα πρόσωπο θα σε βάλει σε πειρασμό να... ξεπεράσεις τα όρια σου, δημιουργώντας μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Αν πάλι είσαι σε μια σχέση, μπορείς τα απολαύσεις τα πλεονεκτήματα και την θαλπωρή της σε μια «φωλίτσα».

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ένα πρόσωπο από το συγγενικό σου περιβάλλον μπορεί να παίξει θετικό ρόλο στην ανεύρεση πόρων ή κεφαλαίων, είτε μεσολαβώντας εκεί που... πρέπει, είτε δίνοντας σου μια ιδέα που θα αποδειχθεί πολύ κερδοφόρα. Παράλληλα, η Αφροδίτη και η Σελήνη στον Ζυγό αναμένεται να πολλαπλασιάσουν τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με μόνο «κίνδυνο» να αναλωθείς σε ευχάριστες μεν αλλά και ανούσιες συζητήσεις για το τι έκανε ο ένας κι ο άλλος.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση το πρώτο μέλημα σου είναι να συμπαρασταθείς στον άνθρωπο σου, που φαίνεται να περνάει δύσκολα. Αν πάλι είσαι μόνος/η και προκύψει κάτι «ενδιαφέρον» κράτα τις επιφυλάξεις σου, μήπως τελικά πρόκειται για μεγάλο «μπέρδεμα».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Με τον ανάδρομο Ερμή σε... δράση, η ημέρα διαθέτει... άφθονα επικοινωνιακά χαρακτηριστικά, αυτό όμως μπορεί να μην σου αρέσει και τόσο, ιδιαίτερα αν δημοσιοποιηθούν πράγματα τα οποία σε εκθέτουν ή σε «πάνε πίσω». Έτσι δεν αποκλείεται να αναλώσεις τον χρόνο σου δίνοντας διαρκώς εξηγήσεις για τα πεπραγμένα σου. Παράλληλα όμως στον οικονομικό τομέα υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για να κινηθείς άνετα.
Ερωτικά
Ίσως να προκύψουν μικρές αλλά... ενοχλητικές προστριβές με τον άνθρωπο σου, είτε επειδή θα κινηθεί χωρίς να σε υπολογίσει, είτε λόγω της διαφορετικής αντίληψης του γύρω από την αντιμετώπιση των θεμάτων της καθημερινότητας. Φρόντισε ωστόσο να μην πάρουν έκταση.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Με την Αφροδίτη και την Σελήνη στο ζώδιο σου, μάλλον έφτασε η στιγμή να «εξαργυρώσεις» τις καλές δημόσιες σχέσεις σου, κατακτώντας μια θέση ή έναν στόχο που πραγματικά σου αξίζει. Επιπλέον, μπορεί να δικαιωθείς... εκ νέου για το διπλωματικό σου «άστρο» φέρνοντας κοντά δύο αντιμαχόμενα πρόσωπα. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο μπορεί να σε διαφωτίσει επαρκώς για το παρασκήνιο μιας υπόθεσης του παρελθόντος.
Ερωτικά
Ο δείκτης της αποδοχής σου βρίσκεται πλέον πολύ ψηλά και μπορείς να βρεις εύκολα και γρήγορα αυτό που ζητάς ή τέλος πάντων κάτι πολύ κοντινό του. Τέρμα λοιπόν οι γκρίνιες, οι μουρμούρες και τα διλήμματα, απλά αφέσου στην αγάπη και θα δικαιωθείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο μπορεί να σε φέρει σε επαφή με μια παλιά σου γνωριμία, ακριβώς την πιο κατάλληλη στιγμή! Επιπλέον, ίσως σου γίνει μια πρόταση να ενεργοποιηθείς ξανά σε μια υπόθεση κοινωνικού ή πολιτικού ενδιαφέροντος. Παράλληλα, η Αφροδίτη και η Σελήνη στον Ζυγό δείχνουν ικανές να σου εξασφαλίσουν τα μέσα και τους τρόπους για να βελτιώσεις την σωματική και ψυχική σου ευεξία.
Ερωτικά
Συζητήσεις και εκμυστηρεύσεις θα σε διαφωτίσουν επαρκώς για τα δεδομένα μιας κατάστασης που σε απασχολεί κι αν πρόκειται για κάτι «απωθημένο» ή ανεκπλήρωτο, ίσως μπορέσεις τελικά να του δώσεις την συνέχεια που επιθυμείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο δείχνει πρόθυμος να σου προσφέρει μια εναλλακτική λύση σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, επαναφέροντας στο προσκήνιο προοπτικές, που δεν ευοδώθηκαν στο παρελθόν, ίσως μάλιστα να μεσολαβήσει γι’ αυτό ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον. Σε κάθε περίπτωση, με την Αφροδίτη και την Σελήνη στον Ζυγό, έχεις να ωφεληθείς πολλά από τις δημόσιες σχέσεις και την δικτύωση σου.
Ερωτικά
Οι συνθήκες σε βοηθούν να διευρύνεις τον κύκλο των... διαθέσιμων επαφών σου αλλά επειδή τίποτα προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο, καλείσαι πρωτίστως να διασκεδάσεις, αφήνοντας για αργότερα κάθε σκέψη για μια «σοβαρή» συνέχεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη και η Σελήνη στον Ζυγό σε καλούν να εντείνεις τις προσπάθειες σου για την διάδοση του έργου και των ιδεών σου κι ίσως έχεις να ωφεληθείς πολλά από κάθε σχετική προωθητική ενέργεια. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να επιδιώξεις μια συμφωνία ή συνεργασία, που θα σε βοηθήσει ουσιαστικά στην εκπλήρωση των φιλοδοξιών σου, ίσως μάλιστα καταφέρεις να δικτυωθείς σε «υψηλά» κλιμάκια.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η θα διαπιστώσεις ότι... αρέσεις, χωρίς όμως να υπάρχει απαραίτητα και μια «καυτή» συνέχεια, αφού όλα μπορεί να εξαντληθούν στα κοπλιμέντα. Αν όμως είσαι σε σχέση φαίνεται να δημιουργούνται οι προϋποθέσεις μιας εν δυνάμει απιστίας, είτε από σένα, είτε σε βάρος σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη και η Σελήνη στον Ζυγό ευνοούν οτιδήποτε σχετίζεται με την επιμόρφωση σου και ίσως έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών. Παράλληλα είναι πιθανό να ταξιδέψεις και να συναντήσεις κόσμο, φρόντισε ωστόσο να μην αναλωθείς σε ανούσιες συζητήσεις. Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής σε βοηθά να πετύχεις μια συμφέρουσα οικονομική ρύθμιση, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις κάποια χρήματα που θεωρούσες «χαμένα».
Ερωτικά
Τα συναισθήματα σου γίνονται ενθουσιώδη, κάτι που ναι μεν μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός «στόχου», αλλά από την άλλη πλευρά θέτει κι ένα ουσιαστικό θέμα διάρκειας ή σταθερότητας. Από «παιχνίδι» πάντως... άλλο τίποτα!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη και η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλουν σε μια συνεργασία, που θα σε ωφελήσει οικονομικά, έστω κι αν χρειαστεί να αποκαλύψεις κάποια από τα... μυστικά σου! Παράλληλα, με την συνδρομή του ανάδρομου Ερμή, ίσως επανέλθει στο προσκήνιο μια παλαιά δραστηριότητα σου. Φαίνεται όμως πως ήρθε και η στιγμή να συζητήσεις με έναν συνεργάτη σου για τα «κακώς κείμενα », δίνοντας όπου χρειαστεί τις αναγκαίες λύσεις.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις το καθεστώς στα προσωπικά σου, ίσως μάλιστα συμβεί κάτι καλό με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Επιπλέον φαίνεται να έχεις εξασφαλισμένη και την ερωτική σου απόλαυση, οπότε απλά... αφέσου στην μοίρα σου!.

Πηγή: http://www.astrology.gr
Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016 | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet