Εντυπωσιακό μακιγιάζ ματιών: 3 συγκλονιστικές τάσεις για το φθινόπωρο

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 15, 2016

<p>Στα σόου του οίκου Dior το μολύβι των ματιών δημιούργησε ένα εντυπωσιακό γατίσιο βλέμμα με την γραμμή να τραβιέται πολύ προς τα έξω.</p>  <p> </p>
Το καλύτερο εργαλείο μακιγιάζ που έχεις στα χέρια σου για τη νέα σεζόν είναι χωρίς αμφιβολία το μολύβι των ματιών σου. Διαφορετικοί σχεδιαστές το χρησιμοποίησαν με διαφορετικό τρόπο και δημιούργησαν διαφορετικά μακιγιάζ, όλοι όμως είχαν ένα κοινό: κατάφεραν να τραβήξουν την προσοχή στο βλέμμα!
Το σμόκι μακιγιάζ για τα μάτια εξακολουθεί και είναι μια από τις κυρίαρχες τάσεις της σεζόν ενώ οι χοντρές γραμμές επάνω από τα βλέφαρα καταφέρνουν και κάνουν το θαύμα τους και πάλι.
Οι γραμμές στα βλέφαρα είναι καθαρές και όχι μουτζουρωμένες, ξεφεύγοντας έτσι από την τάση που κυριάτρησε την περασμένη σεζόν στο μακιγιάζ και ήθελε τις γραμμές να μην είναι καθαρές και συγκεκριμένες. Το γραφικό άι-λάινερ του οίκου Oscar De La Rentaαλλά και το ακόμη πιο εκκεντρικό γραφικό μακιγιάζ ματιών που είδαμε στον Altuzarraσυνδυαζόταν τέλεια με κοντά μαλλιά και το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό!

Εντυπωσιακές γραμμές με εκκεντρικά σχέδια:

Οι γραμμές είναι ακαθόριστες και το αποτέλεσμα άκρως εκκεντρικό και ειδκά στις περιπτώσεις των οίκων Marc Jacobs το όλο μακιγιάζ ήταν πιο σοκτεινό και gothic.
Γεωμετρικά σχήματα! Ναι και όμως τα τρίγωνα που είδαμε να σχηματίζονται στα βλέφαρα των μοντέλων στα σόου του οίκου Pamella Roland δημιούργησαν ένα άκρως εντυπωσιακό μακιγιάζ που όμως δεν είναι για κάθε μέρα. Οι γραμμές στους οίκους  Jeremy Scott μας τράβηξαν ακόμη την προσοχή ενώ και στον οίκο Kenzo είδαμε πολλές γραμμές στα μάτια να δημιουργούν μοναδικά μακιγιάζ.
Εντυπωσιακό μακιγιάζ ματιών: 3 συγκλονιστικές τάσεις για το φθινόπωρο
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Εντυπωσιακό μακιγιάζ ματιών: 3 συγκλονιστικές τάσεις για το φθινόπωρο | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet