Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 04, 2016

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα. 

Ισορροπία σε τεντωμένο σκοινί.


ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να απαλλαγείς από δεσμεύσεις και βάρη που σε «καθηλώνουν» στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου και να είσαι σίγουρος/η πως οτιδήποτε απορρίψεις στην παρούσα φάση δεν θα το ξαναβρείς μπροστά σου! Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να αξιοποιήσεις κάθε διαθέσιμη εναλλακτική λύση στην δουλειά σου.
Ερωτικά
Οι συναισθηματικές σου ανάγκες πολλαπλασιάζονται αλλά σήμερα είναι μάλλον δύσκολο να βρεις μια ισορροπία στην προσωπική σου ζωή. Από τις λύπες στις χαρές –και αντιστρόφως- θα πηγαίνεις, μέχρι... νεωτέρας!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό ενδέχεται να αναδείξει μια σειρά από αναγκαιότητες σχετικές είτε με την δουλειά σου, είτε με την υγεία και την διατροφή σου και το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν χωρούν ημίμετρα. Χάραξε λοιπόν την νέα πορεία σου, ώστε να απαλλαγείς μια και καλή από ότι σε βαραίνει. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να αναβιώσει παλιές παρέες και γνωριμίες.
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο, με το οποίο είχατε αφήσει κάτι «μετέωρο» κι ίσως υπάρξει η βούληση να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία και στους δυό σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής αλλάζει προσωρινά τα δεδομένα στο σπίτι και την οικογένεια σου, αυτό όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να αξιοποιήσεις δυνατότητες, που θεωρούσες «τελειωμένες» Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός «δικού σου» ανθρώπου, που φαίνεται να βρίσκεται σε κομβική φάση.
Ερωτικά
Με τον Άρη και τον Κρόνο στο «τιμόνι» των σχέσεων σου είναι μάλλον άτοπο να αναζητάς ισορροπίες σε μια σχέση, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κατακτήσεις έναν δύσκολο «στόχο».


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να επικεντρωθείς σε υποθέσεις που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, διαγράφοντας οριστικά όλα αυτά που κουβαλάς και σε πληγώνουν ακόμη. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε ωθεί να αναζητήσεις κάθε είδους εναλλακτικές λύσεις για να ξεπεράσεις τις όποιες «αναποδιές» στην επικοινωνία σου.
Ερωτικά
Η ημέρα δεν προσφέρεται τόσο για νέες πρωτοβουλίες αλλά κυρίως για διερευνητικές συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να αξιολογήσεις και να ισορροπήσεις τις σχέσεις σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να γίνει το δυνατό σου «χαρτί» στον πνευματικό τομέα, ενεργοποιώντας έρευνες ή αναζητήσεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν ριζικά τις αντιλήψεις σου. Αντίθετα, σε πρακτικό επίπεδο μπορεί να ταλαιπωρηθείς από βλάβες ή ζημιές, ιδιαίτερα αν ταξιδέψεις. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να «ζωντανέψει» μια παλιά πηγή εσόδων.
Ερωτικά
Ίσως έφτασε η στιγμή να πάρεις μια δύσκολη απόφαση αλλά μην κάνεις το λάθος να κινηθείς με βάση τα «θέλω» των άλλων. Οι δικές σου ανάγκες και επιθυμίες είναι που «μετράνε» πρώτες!

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σου, δεν ευνοούνται τόσο οι νέες πρωτοβουλίες κι είναι αναγκαίο να προετοιμάσεις πρώτα το έδαφος καλύπτοντας τα όποια κενά. Αντίθετα όμως, μπορείς να ωφεληθείς άμεσα από την αναβίωση μιας παλιάς προοπτικής. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να επισπεύσει κάποια αναγκαία μέτρα στα οικονομικά σου.
Ερωτικά
Η επανεμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν μπορεί να σε... βάλει σε σκέψεις, προς το παρόν όμως είναι προτιμότερο να περιμένεις μέχρι να ξεκαθαρίσουν οι σκοποί και οι προθέσεις του.

 
ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου ενισχύει την επιμονή σου να γίνουν όλα όπως ακριβώς τα θέλεις, ωστόσο η ημέρα δεν προσφέρεται για ένα νέο ξεκίνημα αλλά κυρίως για ένα «ξεσκαρτάρισμα» όλων εκείνων που αποτελούν τροχοπέδη για την ζωή σου –και δεν είναι λίγα! Παράλληλα, φαίνεται να αναβιώνει μια «ξεχασμένη» επαγγελματική προοπτική, ενώ είναι πιθανό να ανατρέξεις.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο μπορεί να σου εκμυστηρευτεί όλα εκείνα που θα... ήθελες πολύ να ξέρεις και τα οποία θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα για τα τεκταινόμενα στις σχέσεις σου.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να αναβιώσει μια παλιά φιλία ή να συμβάλλει στην επανεκκίνηση ενός κύκλου συλλογικής δράσης. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Ζυγό σου ζητά να κάνεις μια ουσιαστική ενδοσκόπηση, μένοντας για λίγο μόνος/η αλλά και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με την διατροφή σου, πριν το πράγμα «ξεφύγει» και δεν... συμμαζεύεται!
Ερωτικά
Μια προσωπική σου υπόθεση φαίνεται να έχει κάποιες άγνωστες πτυχές, τις οποίες καλό είναι να διερευνήσεις πριν βρεθείς προ δυσάρεστων τετελεσμένων. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να αναβιώσει ένα δυνατό πάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής σε ωθεί να προβείς σε διορθωτικές κινήσεις στα επαγγελματικά σου, κλείνοντας κάποιες «τρύπες». Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να πάρεις «γενναίες» αποφάσεις σχετικά με τις φιλίες σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, αμφιλεγόμενη ως προς τους σκοπούς ή τις μεθόδους της.
Ερωτικά
Κόντρα σε όσα «πλάθει» το μυαλό σου, η ζωή σου θέτει ένα ζήτημα στο ποιο θα πρέπει να δώσεις μια ρεαλιστική απάντηση. Μερικές φορές δεν μπορείς να τα έχεις όλα κι αν δεν το αντέχεις μην προχωρήσεις.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να αναλάβεις δράση και να διώξεις τους «κακούς» από την ζωή σου, πριν ολοκληρώσουν το υπονομευτικό έργο τους. Σε αυτό μάλιστα ίσως σε βοηθήσουν κάποιες πληροφορίες που θα σου δώσει ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό. Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να αξιοποιήσεις συσκευές ή... ειδικές γνώσεις που έχουν περιέλθει σε αχρηστία.
Ερωτικά
Αν βασανίζεσαι από μια κατάσταση που «τραβάει σε μάκρος» χωρίς να σου προσφέρει αυτά που επιθυμείς, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις τις αποφάσεις σου.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε θέλει όλη μέρα στους... δρόμους, ενώ παράλληλα σε ωθεί να ανανεώσεις τον κύκλο των επαφών σου και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην καλύτερη δικτύωση σου. Πριν όμως κάνεις την «επανεκκίνηση» σου, καλό είναι να διευθετήσεις οριστικά μια οικονομική υπόθεση που έχει τις ρίζες της στο παρελθόν.
Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες όχι για να «δράσεις» άμεσα αλλά για να διερευνήσεις όλες τις πτυχές μιας υπόθεσης και να εκμαιεύσεις τις πληροφορίες που θα σε προστατέψουν από μπελάδες.

 
ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής δεν ευνοεί νέες συμφωνίες, σηματοδοτεί ωστόσο την αναβίωση μιας συνεργασίας που θα σε βοηθήσει να καλύψεις τα όποια κενά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, φαίνεται μάλιστα ότι το «πρόσημο» στις εξελίξεις εξαρτάται από τις καλές ή όχι σχέσεις που διατηρείς με κάποια κέντρα εξουσίας.
Ερωτικά
Ίσως έχεις την ευκαιρία να ξανανοίξεις ένα «κεφάλαιο» του παρελθόντος, ώστε να καταλήξεις σε οριστικά συμπεράσματα, να θυμάσαι όμως ότι αυτός ο κύκλος της αναζήτησης θα κλείσει σε 2 εβδομάδες.
Πηγή: http://www.astrology.gr
Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016 | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet