Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 06, 2016

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα. 

Προτεραιότητα στην παραγωγή έργου και τα οικονομικά οφέλη.


ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να αναζητήσεις νέους τρόπους για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και, παρά τα όποια «σκαμπανεβάσματα», τελικά ίσως αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος. Παράλληλα, ο Ερμής, ο Ήλιος και ο Δίας στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλουν θετικά στα εργασιακά σου αλλά και στην προμήθεια εξοπλισμού, ενώ αν σου παρουσιαστεί η ευκαιρία μην διστάσεις να «κτίσεις» μια επαγγελματική συνεργασία.
Ερωτικά
Βρίσκεσαι κοντά στην υλοποίηση μιας ερωτικής επιθυμίας σου κι αν έχεις δίπλα σου τον κατάλληλο άνθρωπο θα μπορέσεις να ζήσεις πραγματικά μοναδικές στιγμές. Ακόμη όμως κι ένα «ραντεβού στα τυφλά», μπορεί να σου προσφέρει επαρκείς ικανοποιήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η «πολυαστρία» στην Παρθένο ίσως σε φέρει πιο κοντά σε ένα πρόσωπο συμβατό με τις αντιλήψεις σου και με το οποίο μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα από κοινού. Επιπλέον, είναι πιθανό να ικανοποιηθείς από τα επιτεύγματα ενός «δικού σου» ανθρώπου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό φαίνεται να αφήνει «μετέωρο» το θέμα μιας συνεργασίας, μέχρι τουλάχιστον να διασφαλιστούν οι όροι της, κάτι που ευτυχώς δεν θα αργήσει!
Ερωτικά
Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο ίσως σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου με το οποίο μπορεί να υπάρξει μια ευτυχής συνέχεια! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ο Δίας στο ίδιο ζώδιο σου προσφέρει όλα τα εχέγγυα για να χαρείς τον έρωτά σου όπως επιθυμείς. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η παρουσία πολλών πλανητών στην Παρθένο σε καλεί να εξοπλίσεις το σπίτι ή το γραφείο σου με συσκευές και αξεσουάρ που θα σου κάνουν τη ζωή ευκολότερη. Επιπλέον, μπορείς να κινηθείς για την διευθέτηση ενός περιουσιακού θέματος. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό δημιουργεί νέα δεδομένα στις εργασιακές σου σχέσεις κι ίσως κάποιες στιγμές να νοιώσεις μια αβεβαιότητα για την πορεία των πραγμάτων.

Ερωτικά
Ο Κρόνος απέναντί σου σε «φορτώνει» με επιπλέον ευθύνες, κάνοντας την προσωπική σου ζωή λίγο πιο δύσκολη. Καλό είναι όμως να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από εκείνα που «επιβάλλεται» να κάνεις, αφού κάποιος/α ποντάρει πολλά στις… ενοχές σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η συγκέντρωση πλανητών στην Παρθένο σε ωθεί να βάλεις μια τάξη στις σκέψεις σου και να διευθετήσεις μια σειρά από πρακτικά ζητήματα, κάνοντας την καθημερινότητά σου πολύ πιο λειτουργική. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό αναμένεται να στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ένα αγαπημένο πρόσωπο, που κάνει… οτιδήποτε για να το προσέξεις, καλό είναι όμως πέρα από τα συναισθηματικά «δράματα» να δώσεις τις αναγκαίες βοήθειες.
Ερωτικά
Πολλά είναι αυτά που συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή και σε «εξιτάρουν», αν όμως δεν έχεις ξεκάθαρους στόχους, τα έντονα συναισθήματά σου μπορεί εύκολα να σε παρασύρουν σε ερωτικές «ατασθαλίες»! Βάλε λοιπόν το μυαλό σου να «δουλέψει» περισσότερο… 

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να αναδείξει κάποιες γκρίνιες των «δικών σου» ανθρώπων, τελικά όμως όλα θα ξεπεραστούν, αν δεν δώσεις και ιδιαίτερη σημασία! Επιπλέον, ίσως ασχοληθείς με τις λειτουργικές ανάγκες ή τον εξωραϊσμό του χώρου σου. Παράλληλα, η παρουσία τριών πλανητών στην Παρθένο τονίζει τις πιο πρακτικές ανάγκες σου και σε ωθεί να αναζητήσεις νέους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσες να ενισχύσεις το εισόδημά σου.
Ερωτικά
Καλό είναι να ξεχάσεις για λίγο τα δικά σου και να ασχοληθείς κυρίως με τα προβλήματα των άλλων, βοηθώντας μέχρι εκεί που «επιτρέπεται», αφού αν «παραγνωριστείς», σύντομα θα διαπιστώσεις ότι, όχι μόνον δεν εκτιμήθηκαν οι προσπάθειές σου, αλλά εσύ είσαι που… φταις για όλα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο «συνωστισμός» πλανητών στο ζώδιό σου σε καλεί να σχεδιάσεις προσεκτικά και «επαγγελματικά» το πλάνο σου, ώστε πέρα από τις εντυπώσεις που θα κερδίσεις σε μια ενδεχόμενη παρουσίαση, να αποκομίσεις και κάτι πιο ουσιαστικό. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά και να σε εφοδιάσει με κάποια αξεσουάρ ή συσκευές, που θα κάνουν απλούστερη την καθημερινότητά σου.
Ερωτικά
Αν είσαι δεσμευμένος/η και μάλιστα για τα… καλά, ο Κρόνος σε πιέζει να κάνεις κάποιες παραχωρήσεις, που μέχρι σήμερα φάνταζαν «αδιανόητες»! Αντίθετα, ως μόνος/η, φαίνεται να έχεις πολύ καλύτερες προδιαγραφές, ίσως μάλιστα να λάβεις κι ένα δώρο από θαυμαστή ή θαυμάστριά σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να σου δημιουργήσει μια ανησυχία για τα οικονομικά σου, πολύ περισσότερο αν μια υπόθεσή σου δεν εξελιχθεί σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Σύντομα πάντως θα έρθει η ανάκαμψη, οπότε ας μην προβείς σε σπασμωδικές κινήσεις. Παράλληλα, η παρουσία πολλών πλανητών στην Παρθένο σε ωθεί να οργανωθείς και να καταστρώσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια, διορθώνοντας κάποιες τεχνικές ατέλειες.
Ερωτικά
Όσο πιο ελεύθερος/η είσαι να «παίξεις», τόσο το καλύτερο για σένα, αφού έχεις τον τρόπο να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να ελκύσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε είναι σκόπιμο να αρκεστείς στην… ανταλλαγή φιλοφρονήσεων!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ενθαρρύνει να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες και να αναδείξεις τα προσόντα σου, ώστε να διεκπεραιώσεις αποτελεσματικά τις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας. Παράλληλα, η «πολυαστρία» στην Παρθένο δημιουργεί ένα πιο λειτουργικό κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ αν συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, το πιθανότερο είναι να συνδυάσεις «το τερπνόν μετά του ωφελίμου»!
Ερωτικά
Σήμερα, τα συναισθήματά σου είναι «θυελλώδη» κι αν είσαι μόνος/η, μπορείς να προχωρήσεις στα ενδότερα μιας πρόκλησης! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μάλλον πρέπει να συγκρατηθείς, αφού ακόμη κι ένα «αθώο» παιχνίδι μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η παρουσία του Ήλιου, του Ερμή και του Δία στην Παρθένο σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα με ισχύ αλλά και ειδικές γνώσεις ή ικανότητες, που σίγουρα μπορούν να συμβάλλουν στην ευκολότερη διεκπεραίωση των υποθέσεών σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να εντρυφήσεις σε ποικίλα μυστήρια ή να διερευνήσεις το παρασκήνιο. Επιπλέον όμως, μπορεί να συμβάλλει σε μια μικρή αδιαθεσία, ικανή να ακυρώσει κάποιες από τις δραστηριότητές σου.
Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες, ώστε να ξεμπλοκάρεις μια υπόθεση που σε ταλαιπωρεί κι ίσως μέσα στην «φούρια» σου να υπερβείς και κάποια όρια. Από την άλλη πλευρά όμως, ανάλογες αυθαιρεσίες μπορεί να υπάρξουν και εκ μέρους των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό προάγει την κοινωνικότητά σου, φέρνοντας σε κοντά σε άτομα με ποικίλα ενδιαφέροντα, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε αναζήτηση σου. Φρόντισε όμως να «βγάλεις» και κάτι ουσιαστικό σε πνευματικό επίπεδο και να μην παρασυρθείς από «καπρίτσια» των άλλων. Επιπλέον, η παρουσία πολλών πλανητών στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την τεχνική σου κατάρτιση και να εμπλουτίσεις τις επιστημονικές γνώσεις σου.
Ερωτικά
Στον χώρο της δουλειάς σου φαίνεται να υπάρχει μπόλικο παρασκήνιο κι ίσως ένα πρόσωπο να επιδιώκει την… ερωτική εύνοιά σου, ώστε να πετύχει ευκολότερα τον στόχο του. Και το κακό είναι ότι όλα αυτά μπορεί να συνοδεύονται από ανυπόστατες συκοφαντίες για άλλους/ες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να ανοίξει έναν κύκλο επαγγελματικών δράσεων αλλά για να συμβεί αυτό με τους καλύτερους όρους, θα πρέπει πρώτα να πείσεις ένα ισχυρό πρόσωπο που για την ώρα έχει τις επιφυλάξεις του. Παράλληλα, η παρουσία τριών πλανητών στην Παρθένο σε βοηθά να βρεις λύσεις για τα οικονομικά σου κι αν χρειάζεσαι κάποιο είδος εγγυήσεων θα τις έχεις. Επιπλέον, ίσως λάβεις ένα χρήσιμο και λειτουργικό δώρο.
Ερωτικά
Την ίδια στιγμή, που έχεις την τάση να υποτιμήσεις «εύκολες» προτάσεις κι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, μπορεί να σε «τραβήξει» ένα πρόσωπο με δυναμική παρουσία στον κοινωνικό στίβο, το «κακό» όμως είναι ότι οι νοοτροπίες σας είναι πέρα για πέρα διαφορετικές.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Δίας στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλουν θετικά στην καλύτερη οργάνωση και την ιεράρχηση των στόχων σου, ενώ μια πρόταση συνεργασίας μπορεί να αλλάξει πολλά στην ζωή σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να επικοινωνήσεις και να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις. Επιπλέον, διευρύνει σημαντικά το βεληνεκές των επαφών σου, ίσως μάλιστα να προκύψει κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε το πιθανότερο είναι να αποκτήσεις έναν ευχάριστο... πονοκέφαλο για το ποιόν/α θα προτιμήσεις από τις 2-3 επιλογές που βρίσκονται στην απόλυτη διάθεσή σου. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορείς να συσφίξεις την σχέση σου μέσα από μια κοινή προσπάθεια.
Πηγή: http://www.astrology.gr
Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet