Η μεταμόρφωση που της άλλαξε τη ζωή: Έχασε 60 κιλά και στέλνει το δικό της μήνυμα στις νέες μητέρες

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 27, 2016

23xroni
Το γύρο του διαδικτύου κάνει η ιστορία μιας 23χρονης κοπέλας που κατάφερε να χάσει 60 ολόκληρα κιλά και να κάνει τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της.
Πρόκειται για την Natalie Burtina, η οποία μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού έφτασε τα 135 κιλά και έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να ντρέπεται για την εικόνα της.
«Ντρεπόμουν, δεν μου άρεσε να βλέπω σε καθρέφτη, ένιωθα χάλια», παραδέχεται στη Daily Mail και εξηγεί: «Μετά τη γέννηση του μωρού χάθηκε ο έλεγχος. Είχα πάρει κιλά και με την εγκυμοσύνη και δεν με ένοιαζε πια. Δεν ένιωθα όμως καλά με τον εαυτό μου. Λαχάνιαζα με το παραμικρό, ήμουν συνέχεια κουρασμένη».
Η Burtina, μάλιστα, σημειώνει πως εγκατέλειψε ολοκληρωτικά τον εαυτό της εξαιτίας της μητρότητας αλλά μια μέρα το πήρε απόφαση πως πρέπει να αλλάξει. Και το έκανε.
«Ήξερα πως έπρεπε κάτι να κάνω κι έτσι άρχισα να περπατάω και να τρώω πιο υγιεινά. Την πρώτη φορά δυσκολεύτηκα αλλά κάθε φορά έβγαινε και λίγο καλύτερα. Τότε αποφάσισα να πάω στο γυμναστήριο» λέει και στέλνει τη δικό της μήνυμα προς όλες τις νέες μητέρες που μπορεί να περνούν το ίδιο πρόβλημα: «Αρχίστε με οτιδήποτε, θα σας κάνει να νιώσετε πολύ καλύτερα. Ύστερα από μια πολύ πιεσμένη μέρα νιώθω πως το γυμναστήριο με βοηθάει. Είναι σαν θεραπεία».
Δείτε φωτογραφίες από το πριν και το μετά:
natalie-burtina-2natalie-burtina-3natalie-burtina-5natalie-burtina-4natalie-burtina-1
Η μεταμόρφωση που της άλλαξε τη ζωή: Έχασε 60 κιλά και στέλνει το δικό της μήνυμα στις νέες μητέρες
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Η μεταμόρφωση που της άλλαξε τη ζωή: Έχασε 60 κιλά και στέλνει το δικό της μήνυμα στις νέες μητέρες | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet