Ράκος από την κατάθλιψη αγαπημένη τραγουδίστρια: Μπήκε για 60 ημέρες σε κέντρο αποτοξίνωσης

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 28, 2016

selena gomez2
Τα τελευταία χρόνια, τα προβλήματα με την υγεία της δεν έχουν τέλος. Η ταλαιπωρία της όμως συνεχίζεται για τα καλά, καθώς σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης πριν λίγες ημέρες.
Συγκεκριμένα στοχεύει να μένει εκεί για περισσότερες από 60 ημέρες (δύο μήνες). Η ανάγκη της για ψυχολογική βοήθεια είναι μεγάλη και για αυτό τον λόγο αποφάσισε να μπει στο συγκεκριμένο κέντρο.
Η τραγουδίστρια δεν είναι άλλη από την Selena Gomez, η οποία σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο Radar Online, αντιμετωπίζει κατάθλιψη. Η μαρτυρία αναφέρει πως η εισαγωγή έγινε νωρίτερα αυτό το μήνα, ενώ το κέντρο αποτοξίνωσης βρίσκεται στην Ανατολική ακτή και δεν πρόκειται για χώρο αποκλειστικά για διάσημους.
selena-gomez-homepage
«Μετά την εισαγωγή της τα μέτρα ασφαλείας αυξήθηκαν, ενώ το συγκεκριμένο κέντρο έχει και έντονο θρησκευτικό στοιχείο. Επιπρόσθετα θα ασχοληθούν μαζί της επαγγελματίες, που θα πραγματοποιήσουν ειδικές μεθόδους θεραπείας», εξηγεί η πηγή στο Radar. Μεταξύ άλλων, το δημοσίευμα αναφέρει με έμφαση πως το συγκεκριμένο κέντρο δεν έχει καμία σχέση με κέντρα αποτοξίνωσης για απεξάρτηση.
Όπως είναι γνωστό, η Selena έχει διαγνωστεί με Λύκο του αίματος και η ψυχολογία της τους τελευταίους μήνες ήταν καταρρακωμένη. Αυτός ήταν και ο λόγος ακύρωσης της περιοδείας της τον Ιούνιο.
Ράκος από την κατάθλιψη αγαπημένη τραγουδίστρια: Μπήκε για 60 ημέρες σε κέντρο αποτοξίνωσης
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Ράκος από την κατάθλιψη αγαπημένη τραγουδίστρια: Μπήκε για 60 ημέρες σε κέντρο αποτοξίνωσης | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet