Είσαι φοιτητής και πέρασες εκτός Αθηνών; Η AEGEAN σου κάνει το καλύτερο δώρο!

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 05, 2016

Εισαι φοιτητης και περασες εκτος Αθηνων; Η AEGEAN σου κανει το καλυτερο δωρο!
Η ακαδημαϊκή χρονιά 2016-17 ξεκινάει σε λίγους μήνες και η Aegean για 4η συνεχή χρονιά επιφυλάσσει μια απίστευτη έκπληξη σε 250 νέους φοιτητές από όλη την Ελλάδα, μέσα από το Πρόγραμμα Στήριξης Φοιτητών "Κοντά στους Νέους".
Το πρόγραμμα «Κοντά στους Νέους» απευθύνεται σε νεοεισαχθέντες φοιτητές, που φοιτούν σε ΑΕΙ μακριά από τον τόπο κατοικίας τους, με έμφαση στα νησιά των άγονων γραμμών, ικανοποιώντας έτσι τη σημαντική τους ανάγκη για μετακίνηση.
Στόχος μέσα από το πρόγραμμα αυτό, είναι, όπως επισημαίνεται μέσα από σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα, να στηρίξει τους νέους που βρίσκονται στο ξεκίνημα της πορείας τους, φέρνοντάς τους κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Κάθε χρόνο μετά την υποβολή των σχετικών αιτήσεων, συνολικά 250 φοιτητές λαμβάνουν από την Aegean και την Olympic Air δωρεάν 8 εισιτήρια ανά έτος για όλη την τετραετή, πενταετή ή και εξαετή ανά περίπτωση, διάρκεια των σπουδών τους.
Τα εισιτήρια που παρέχονται στους φοιτητές, είναι 100% δωρεάν, καθώς καλύπτονται και οι φόροι αεροδρομίων.
Τα κριτήρια για την ένταξη των νέων φοιτητών στο πρόγραμμα είναι κυρίως κοινωνικοοικονομικά. Για να ελέγξετε αν ανήκετε στους δικαιούχους πατήστε εδώ.

Είσαι φοιτητής και πέρασες εκτός Αθηνών; Η AEGEAN σου κάνει το καλύτερο δώρο!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Είσαι φοιτητής και πέρασες εκτός Αθηνών; Η AEGEAN σου κάνει το καλύτερο δώρο! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet