Ηθοποιός από τους Συμμαθητές αποκαλύπτει: «Ντρέπομαι να πω το μηνιάτικο που θα παίρνω από τη σειρά»

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 29, 2016

simmathites
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε μια πολύ αγαπημένη ηθοποιός στην εκπομπή των Καραβάτου-Κατσούλη «Έτοιμο το πρωινό». Ο λόγος για την Ελένη Γερασιμίδου, η οποία έχει υποδυθεί και θα συνεχίσει να υποδύεται σε κάποια επεισόδια των «Συμμαθητών» τη μητέρα του «Γιώργου», του γραμματέα του «Αριστείδη Κουλούρη».
Η ηθοποιός, λοιπόν αναφέρθηκε στην μηνιαία αμοιβή που θα παίρνει από τη σειρά, με αφορμή τη χαμηλή σύνταξη που παίρνει από το κράτος και τα πράγματα που στερείται.
«Πάρα πολλά έχουμε ξεχάσει. Έτσι κι αλλιώς δεν ήμουν πολύ κοκέτα, αλλά εντάξει, αν θες να πάρεις κι ένα ζευγάρι παπουτσάκια φτηνά, να μην μπορείς να τα πάρεις; Εγώ τα λέω τα πράγματα όπως είναι. Θα μου πεις “Δουλεύεις κιόλας, κάνεις κάποια τηλεόραση” κι εκεί τα πράγματα είναι τραγικά πια. Δηλαδή, δεν θέλω να σας πω ποσό γιατί ντρέπομαι να το πω, γιατί θα δουλεύω φέτος, θα είμαι στους “Συμμαθητές” του ΑΝΤ1. Το μηνιάτικό μου, επειδή θα είναι μηνιάτικο είναι πολύ λιγότερο από αυτά που έπαιρνα σε επεισόδιο, όχι στα πολύ επάνω μου, στα πιο… αρχικά μου».
Δείτε το βίντεο:


Ηθοποιός από τους Συμμαθητές αποκαλύπτει: «Ντρέπομαι να πω το μηνιάτικο που θα παίρνω από τη σειρά»
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Ηθοποιός από τους Συμμαθητές αποκαλύπτει: «Ντρέπομαι να πω το μηνιάτικο που θα παίρνω από τη σειρά» | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet