Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης: Με αισιοδοξία και χαμόγελα έγινε η πρεμιέρα της εκπομπής «Έτοιμο το πρωινό»

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2016

karavatou-katsoulis
Πρεμιέρα έκανε πριν από λίγα λεπτά το νέο πρωινό του Epsilon με την Κατερίνα Καραβάτου και τονΚρατερό Κατσούλη «Έτοιμο το πρωινό».
Το αγαπημένο ζευγάρι καλημέρισε με μεγάλο χαμόγελο το τηλεοπτικό κοινό από τη νέα του ζώνη και μίλησε για το νέο στοίχημα που του πρότειναν από το Epsilon, τονίζοντας πόσο διστακτικοί ήταν στην αρχή.
«Όταν ήρθε ο Μένιος να μας προτείνει να αναλάβουμε το νέο πρωινό του Epsilon ήμασταν στην αρχή πολύ διστακτικοί γιατί δε ξέραμε αν θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. Όμως είδαμε πόσοι άνθρωποι ήταν αποφασισμένοι να σας προτείνουν μέσω ημών ένα όμορφο πρωινό, μία καλά δουλεμένη εργασία, μια οργανωμένη δουλειά με πολύ κέφι και πολλή αγάπη από όλους μας γιατί καταλαβαίνετε ότι ξεκινάμε αυτή τη δουλειά μέσα σε κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της να συμφωνεί.
Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης σύστησαν στο κοινό τους συνεργάτες τους (Δημήτρης Μηλιόγλου, Δήμητρα Καλφούντζου, Νανά Ηλιοπούλου, Κώστας Τσιτούνας) και προανήγγειλαν πως η «ύλη» της εκπομπής θα είναι κάπως διαφορετική.
Δείτε την έναρξη στο παρακάτω βίντεο:

Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης: Με αισιοδοξία και χαμόγελα έγινε η πρεμιέρα της εκπομπής «Έτοιμο το πρωινό»
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης: Με αισιοδοξία και χαμόγελα έγινε η πρεμιέρα της εκπομπής «Έτοιμο το πρωινό» | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet