Οι ελιές… λένε το μέλλον!! Εσύ γνώριζες τι φανερώνουν οι ελιές που έχεις στο σώμα σου για την προσωπικότητα και την τύχη σου ;;;

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 24, 2016

Οι ελιές… λένε το μέλλον!! Εσύ γνώριζες τι φανερώνουν οι ελιές που έχεις στο σώμα σου για την προσωπικότητα και την τύχη σου ;;;
Οι ελιές… λένε το μέλλον!! Εσύ γνώριζες τι φανερώνουν οι ελιές που έχεις στο σώμα σου για την προσωπικότητα και την τύχη σου ;;;

Σύμφωνα με την κινεζική αστρολογία οι ελιές και ειδικά οι κρεατοελιές μπορούν να φανερώσουν αφενός πολλά για την προσωπικότητα του ατόμου, αφετέρου το τι… μπορεί να τους συμβεί στο μέλλον.

Ο Σάιμον Βονγκ, ειδικός στην κινεζική αστρολογία εξηγεί το τι μπορεί να φανερώνει η ύπαρξη μιας ελιάς σε διάφορα σημεία του ανθρώπινου σώματος:

ΜέτωποΦανερώνει άτομο που επικοινωνεί καλά με ανθρώπους που έχουν εξουσία, όπως τους προϊσταμένους του στη δουλειά, ή τους γονείς του. Επίσης φανερώνει άτομο που επικεντρώνεται σε στόχους και έχει ατελείωτη ενέργεια.

ΦρύδιαΚάτω από τα φρύδια αποκαλύπτει ότι το άτομο που την έχει θα πλουτήσει. Αν μάλιστα δεν φαίνεται καλά και κρύβεται από τα φρύδια φανερώνει κάποιον… κρυμμένο θησαυρό. Αν βρίσκεται πάνω από τα φρύδια φανερώνει μια σταθερή ροή χρημάτων.

ΒλέφαραΣυμβολίζει δυσαρμονία μέσα στην οικογένεια και μια τάση το άτομο που την έχει, να χάνει χρήματα. Οι ελιές κάτω από τα μάτια φανερώνουν άτομο υπερβολικά ευαίσθητο.

ΜάγουλαΔείχνει άτομο που προτιμά τη μοναξιά και πιθανότατα δεν θέλει να κάνει οικογένεια. Η κρεατοελία πάνω από το… χαμόγελο δείχνει μια ροπή προς ατυχήματα.

ΑυτιάΣτους λοβούς φανερώνει άτομο εξαιρετικής προσωπικότητας, που θα αποκτήσει φήμη. Στη μέση του αυτιού θεωρείται σημάδι μακροζωίας, ενώ στην κορυφή εξαιρετικού μυαλού. Αν υπάρχουν κρεατοελιές και στα δυο αυτιά τότε το άτομο που τις έχει μάλλον θα απολαύσει μια άνετη και πλουσιοπάροχη ζωή.

ΜύτηΜια ελιά στην κορυφή της μύτης δείχνει ασταθή χαρακτήρα, που ενδεχομένως να μην καταφέρει να δημιουργήσει μια σταθερή σχέση. Μια ελιά στην κορυφή της μύτης, δεδομένου ότι εμποδίζει τη ροή της καλής ενέργειας φανερώνει κάποια παγίδευση ή προβλήματα στο μέλλον. Δείχνει επίσης ότι το άτομο μπορεί να χρειαστεί να εργαστεί σκληρά για να σταθεροποίηση την ενέργειά του και τη… θέση του.

ΠηγούνιΜια κρεατοελιά στο πηγούνι δείχνει επιμονή, αποφασιστικότητα και πείσμα. Μπορεί, επίσης, να δείχνει την ανάγκη για αλλαγή.

ΧείληΟι ελιές που βρίσκονται αριστερά ή δεξιά του άνω χείλους δείχνει άτομα που απολαμβάνουν το καλό φαγητό, είναι γενναιόδωρα και απολαμβάνουν τη ζωή τους. Οι ελιές κάτω από τα χείλη φανερώνουν άτομα που ίσως αναθρέψουν παιδιά που θα πετύχουν στη ζωή τους.

ΛαιμόςΟ λαιμός αποτελεί το σύνδεσμο μεταξύ του κεφαλιού και του σώματος. Μια ελιά στο λαιμό μπορεί να εμποδίζει την ροή της ενέργειας και για αυτό μπορεί τα άτομα που τις φέρουν να είναι δυστυχισμένα. Στο κέντρο του λαιμού μπορεί να δείχνει άτομο με άγριο χαρακτήρα.

ΧέριαΟι κρεατοελίες κάτω από τον αγκώνα δείχνουν άτομα συμπονετικά. Ελιές ανάμεσα στον αγκώνα και στον ώμο δείχνουν άτομο που του έρχονται λεφτά…

ΣτήθοςΗ ελιά στο στήθος συμβολίζει δύναμη. Ατομα με ελιές στο στήθος συνήθως έχουν υψηλή κοινωνική θέση ή κάνουν μια δουλειά που προσφέρει ευρεία κοινωνική αποδοχή.
Επίσης, για τις γυναίκες φανερώνει ότι θα γίνουν τρυφερές μητέρες, ενώ γενικά δείχνει καλοτυχία, αγάπη, τύχη και πλούτο.

ΣτομάχιΟι ελιές στον αφαλό δείχνει ένα άτομο με ευοίωνο μέλλον.

ΠλάτηΟι ελιές στην πλάτη φανερώνουν άτομα που κουβαλούν βάρη. Ατομα που θα χρειαστεί να δουλέψουν σκληρά στη ζωή τους για να πετύχουν, άτομα που θα χρειαστούν αρκετό χρόνο για να πετύχουν τους στόχους τους.

ΠόδιαΟι ελιές στο μηρό φανερώνουν άτομο με μεγάλη σεξουαλικότητα, τολμηρό και εξωστρεφή. Οι ελίες στη γάμπα φανερώνουν άτομο με προβλήματα φυσικής κατάστασης, ενώ οι ελιές στα γόνατα είναι σημάδι τύχης και πλούτου.

Πόδια
Δείχνει άτομο με ηγετικές ικανότητες που είναι πιθανό να αναγνωριστεί για όσα κάνει.

ΟπίσθιαΔείχνει άτομο που θα πλουτίσει. Επίσης δείχνει άτομο που θα αποκτήσει καλή φήμη, άνθρωπο γενναιόδωρο, με διάθεση να βοηθήσει τους άλλους.
Οι ελιές… λένε το μέλλον!! Εσύ γνώριζες τι φανερώνουν οι ελιές που έχεις στο σώμα σου για την προσωπικότητα και την τύχη σου ;;;
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Οι ελιές… λένε το μέλλον!! Εσύ γνώριζες τι φανερώνουν οι ελιές που έχεις στο σώμα σου για την προσωπικότητα και την τύχη σου ;;; | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet