Το ατύχημα που άφησε ακάλυπτα τα οπίσθια του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 07, 2016

Είναι από τις παρέες που τα κατορθώματα τους «ρίχνουν» το διαδίκτυο. Κάλλιστα θα μπορούσε κάθε βιντεάκι τους στα social media να χαρακτηρίζει μια καινούρια περιπέτεια. Ο λόγος για τον Γιώργο Μανίκα, τονΣτέλιο Χανταμπάκη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που δεν σταματούν στις διακοπές τους να βιώνουν καινούριες εμπειρίες.
dimitris alexandrou people 108
Οι τρεις πανελίστες συνδυάζουν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις με τη διασκέδαση ενώ τα αποτελέσματα αυτού τους του εγχειρήματος μας τα παρουσιάζουν μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο instagram. Η παρέα βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Αγρίνιο και τη Λευκάδα για κάποιες προγραμματισμένες εμφανίσεις δεν έχασαν όμως ευκαιρία να παίξουν με τα κύματα. Το βίντεο που ανάρτησε ο Γιώργος Μανίκας στον λογαριασμό του προκάλεσε πανικό στο κοινό καθώς η μεγάλη ταχύτητα του σκάφους σε συνδυασμό με τα παιχνίδια τους «έκλεψε» το μαγιό του Δημήτρη Αλεξάνδρου αφήνοντας για πρώτη φορά τα οπίσθια του όμορφου μοντέλου σε κοινή θέα.
Το χιουμοριστικό βίντεο μάζεψε όπως ήταν αναμενόμενο πολλά likes και comments από τους fans των τριών τηλεοπτικών προσώπων.
Δείτε το στιγμιότυπο:

Το ατύχημα που άφησε ακάλυπτα τα οπίσθια του Δημήτρη Αλεξάνδρου
Epirusblog Gr
5 of 5
Είναι από τις παρέες που τα κατορθώματα τους «ρίχνουν» το διαδίκτυο. Κάλλιστα θα μπορούσε κάθε βιντεάκι τους στα social media να χαρακτηρίζ...
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Το ατύχημα που άφησε ακάλυπτα τα οπίσθια του Δημήτρη Αλεξάνδρου | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet