Οι πρώτες δηλώσεις της εξαφανισμένης φοιτήτριας μετά τον εντοπισμό της

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 17, 2016

imagehandler-1
Η Μαρία Νέστορα, το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι και είναι καλά στην υγεία της – Είχε μαζί της 28.000 δολάρια.
Αίσιο τέλος είχε τελικά η εξαφάνιση της φοιτήτριας της ΑΣΟΕΕ, Μαρία Νέστορα, η οποία, το πρωί της Παρασκευής, βρέθηκε σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι. Αμέσως μετά, ο πατέρας της, Νίκος Νέστορας, παρέλαβε την κόρη του από το αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, που εξασφάλισε το protothema.gr, η 27χρονη κοπέλα, φαίνεται να είναι καλά στην υγεία της.«Κάνω διακοπές, δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα και θα συνεχίσω να κάνω. Δεν έβλεπα τηλεόραση», είπε στο δημοσιογράφο κατά τη μεταφορά της στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.
Αυτή που εντόπισε την κοπέλα ήταν μία υπάλληλος του ξενοδοχείου, που μόλις σιγουρεύτηκε ότι πρόκειται για την εξαφανισμένη φοιτήτρια, αποφάσισε να ειδοποιήσει την αστυνομία. Αμέσως οι αστυνομικοί έφτασαν στο ξενοδοχείο και περίμεναν την κοπέλα να εμφανιστεί. Μόλις την είδαν τη ρώτησαν αν ονομαζόταν Μαρία Νέστορα. Εκείνη απάντησε καταφατικά και μόλις της εξήγησαν γιατί τη ψάχνουν, δήλωσε έκπληκτη λέγοντας: «Κάνω διακοπές, δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα!». Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το bloko.gr, η φοιτήτρια είχε μαζί της 28.000 δολάρια.
Διαβάστε την συνέχεια στο protothema.gr 
Οι πρώτες δηλώσεις της εξαφανισμένης φοιτήτριας μετά τον εντοπισμό της
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Οι πρώτες δηλώσεις της εξαφανισμένης φοιτήτριας μετά τον εντοπισμό της | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet