Ο Πρώην της την Ντρόπιαζε συνεχώς για τα κιλά της. Όταν όμως την ξαναείδε μετά από λίγο καιρό, κατάπιε τη Γλώσσα του!

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 18, 2016

o-prwin-tis-tin-ntropiaze-synexws-gia-ta-kila-tis
Μια γυναίκα που ήταν παλιά παχύσαρκη αποκαλύπτει πως ένα σχόλιο του πρώην φίλου της, της έδωσε κίνητρο να χάσει 40 κιλά.
Η 29χρονη Britney Vest, 29, που ζει στο Λος Άντζελες, πάλευε μια ζωή με το βάρος της. Σε ηλικία 36 μηνών είχε υψηλή χοληστερίνη και ήπιε το πρώτο της αναψυκτικό σε ηλικία 3 ετών. Στα 8 της ήταν ήδη υπέρβαρη.
o-prwin-tis-tin-ntropiaze-synexws-gia-ta-kila-tis-1
Μετά από 4 χρόνια στο πανεπιστήριο, όπου τρεφόταν με πρόχειρο φαγητό, η Britney είχε φτάσει να ζυγίζει 113 κιλά.
Ωστόσο, παρά τα συχνά σχόλια φίλων και της οικογένειάς της, η Britney δεν είχε κανένα κίνητρο να αλλάξει τη ζωή της προς το καλύτερο.
Ακόμα και όταν η γιαγιά της ήθελε να δίνει χρήματα για κάθε κιλό που θα έχανε, η Britney παρέμεινε απαθής.
Αλλά το 2011, όταν ο τότε φίλος της την προειδοποίησε ότι είχε πάρει βάρος, η απελπισμένη φοιτήτρια αποφάσισε να αλλάξει τρόπο ζωής.
Η Britney ξεκίνησε πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής και πέρασε τα επόμενα δύο χρόνια χάνοντας βάρος και φτάνοντας τα 72 κιλά.
Το 2013 ολοκλήρωσε την μεταμόρφωσή της, κάνοντας κοιλιοπλαστική, που την πλήρωσε η γιαγιά της.
Τώρα ασχολείται με το δικό της fitness blogg, την ιστοσελίδα FittyBritttty.com, και ευγνωμονεί τα λόγια του πρώην της.
Η Britney ανέφερε: “Και εκείνος ήταν παχύσαρκος και όταν βγαίναμε τρώγαμε συνεχώς και μετά νιώθαμε απαίσια γι” αυτό και εκείνος ήταν έτοιμος να σταματήσει αυτόν τον φαύλο κύκλο.”
o-prwin-tis-tin-ntropiaze-synexws-gia-ta-kila-tis-2
“Η σχέση μας σίγουρα να οδήγησε να τρώω υπερβολικά, και είχα κακή πέψη και γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, και παρ” όλα αυτά συνέχιζα να τρώω υπερβολικά. Δεν το είπε για να δείξει κακία, αλλά ένιωσα ότι μου έλεγε αυτό που άκουγα μια ζωή από την οικογένειά μου. Αλλά τα λόγια του μου άνοιξαν πραγματικά τα μάτια. Ένιωσα ανεπαρκής και σαν να μην έφταναν αυτά χωρίσαμε εκείνη τη μέρα.”
Αν και η Britney παραδέχεται ότι ήταν πληγωμένη, δήλωσε ότι ο χωρισμός της έδωσε κίνητρο να αλλάξει δραστικά τον τρόπο ζωής της.
“Ήμουν δυστυχισμένη. Έκλαιγα για μέρες και τότε κάτι μέσα μου ξύπνησε. Ποιος ξέρει; Χωρίς τα σχόλιά του για το βάρος, ίσως να έμενα στα ίδια και να πάχαινα ακόμα περισσότερο.”
Πλέον η Britney δίνει μέσω του blog της συμβουλές για fitness και υγεία και έχει πάνω από 66.000 followers στο λογαριασμό της στο Instagram: @fittybritttty.
“Μετά την κοιλιοπλαστική, αγάπησα το σώμα μου. Μπορούσα πλέον να δω το σώμα που ονειρευόμουν, όταν ήμουν παχύσαρκη. Απέκτησα μεγάλη αυτοπεποίθηση μετά και πλέον αγαπώ αυτό που βλέπω στον καθρέφτη.”
o-prwin-tis-tin-ntropiaze-synexws-gia-ta-kila-tis-3
o-prwin-tis-tin-ntropiaze-synexws-gia-ta-kila-tis-4
o-prwin-tis-tin-ntropiaze-synexws-gia-ta-kila-tis-5
o-prwin-tis-tin-ntropiaze-synexws-gia-ta-kila-tis-6
o-prwin-tis-tin-ntropiaze-synexws-gia-ta-kila-tis-7
o-prwin-tis-tin-ntropiaze-synexws-gia-ta-kila-tis-8
o-prwin-tis-tin-ntropiaze-synexws-gia-ta-kila-tis-9

Ο Πρώην της την Ντρόπιαζε συνεχώς για τα κιλά της. Όταν όμως την ξαναείδε μετά από λίγο καιρό, κατάπιε τη Γλώσσα του!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Ο Πρώην της την Ντρόπιαζε συνεχώς για τα κιλά της. Όταν όμως την ξαναείδε μετά από λίγο καιρό, κατάπιε τη Γλώσσα του! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet