Γιάννης Κότσιρας: Ο μυστικός γάμος λίγο πριν γίνει πατέρας και το φύλο του μωρού

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 01, 2016

giannis kotsiras katerina perou
Non-stop αποκαλύψεις για την ζωή του Γιάννη Κότσιρα τις τελευταίες ημέρες! Μετά την ευχάριστη είδηση πως τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει πατέρας, ο αγαπημένος τραγουδιστής σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, παντρεύτηκε την αγαπημένη του πριν λίγο διάστημα.
Ο ίδιος δεν επιθυμεί τα φώτα της δημοσιότητας στην ζωή του και για αυτό έκρυψ τα ευχάριστα. Ο γνωστός τραγουδιστής όχι μόνο θα γίνει πατέρας με την αγαπημένη του Κατερίνα Πέρρου, η οποία θα φέρει τον καρπό του έρωτά τους από μέρα σε μέρα, αλλά ντύθηκε και γαμπρός.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Down Town, ο Γιάννης Κότσιρας και η σύντροφός του παντρεύτηκαν μυστικά, με έναν διεκπεραιωτικό πολιτικό γάμο στη Ραφήνα, όπου είναι το σπίτι τους, σε κλειστό κύκλο λόγω του ερχομού του παιδιού του. Χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς επισημότητες, γλέντια ή νυφικά.
Μάλιστα, μεταξύ άλλων το δημοσίευμα αναφέρει πως το ζευγάρι περιμένει αγοράκι και πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού, εκτιμά ότι το όνομα που θα πάρει ο μικρούλης είναι Νικόλας, όπως δηλαδή λεγόταν ο πατέρας του Γιάννη Κότσιρα που έχει φύγει από τη ζωή.
Γιάννης Κότσιρας: Ο μυστικός γάμος λίγο πριν γίνει πατέρας και το φύλο του μωρού
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Γιάννης Κότσιρας: Ο μυστικός γάμος λίγο πριν γίνει πατέρας και το φύλο του μωρού | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet