Εξιτήριο για τον Αιμίλιο Λιάτσο μετά από ένα μήνα νοσηλείας- ποια είναι η κατάσταση της υγείας του

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 29, 2016

liatsos
Μετά από ένα μήνα νοσηλείας, ο Αιμίλιος Λιάτσος, πήρε εξιτήριο απο το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν.
Όπως σας είχαμε αποκαλύψει αποκλειστικά, ο γνωστός δημοσιογράφος είχε παρουσιάσει ισχυρή λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος. Το συγκεκριμένο γεγονός τον έκανε να μεταβεί σε νοσοκομείο, ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας του. «Οι γιατροί αμέσως διέγνωσαν το πρόβλημα και ήδη παίρνω ειδική αντιβίωση για να αντιμετωπιστεί συνολικά το θέμα. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι, όμως πρέπει να ολοκληρωθεί η αγωγή και μετά να πάρω εξιτήριο», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά με δήλωσή του ο δημοσιογράφος.α
Σύμφωνα με πληροφορίες του People, ο Αιμίλιος Λιάτσος πήρε χθες το απόγευμα εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν. Η μεγάλη διάρκεια νοσηλείας του προκαλεί αίσθηση. Ο λόγος της παραμονής του στο νοσοκομείο, παρά την ανάρρωσή του, ήταν επειδή έπρεπε να ολοκληρωθεί η ενδοφλέβια αντιβίωση που έπαιρνε.
Η υγεία του δημοσιογράφου είναι πλέον σε άριστη κατάσταση. «Δεν έχασε βάρος και έχει ανακτήσει τις δυνάμεις του. Είναι πολύ χαρούμενος γιατί από Δευτέρα επιστρέφει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις»,αποκαλύπτει πρόσωπο από το περιβάλλον του.
Ο Αιμίλιος Λιάτσος, θα επιστρέψει λοιπόν στην στην εκπομπή του στο Kontra channel, που προβάλλεται 12-2 τα ξημερώματα. Τη Δευτέρα μάλιστα αναμένεται να επιστρέψει και στην εφημερίδα Kontra News.  Σημαντικό είναι πως οι γιατροί του συνέστησαν ποιοτικό χρόνο ξεκούρασης.
Εξιτήριο για τον Αιμίλιο Λιάτσο μετά από ένα μήνα νοσηλείας- ποια είναι η κατάσταση της υγείας του
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Εξιτήριο για τον Αιμίλιο Λιάτσο μετά από ένα μήνα νοσηλείας- ποια είναι η κατάσταση της υγείας του | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet