Σοκάρει ο Δικηγόρος του ΣΟΥΜΑΧΕΡ λέει όλη την ΑΛΗΘΕΙΑ για την υγεία του: “Ο Μίκαελ δεν θα…”

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2016

Η οικογένεια του πιλότου της F1…
μήνυσε ένα γερμανικό περιοδικό, το οποίο υποστήριξε πως ο Σουμάχερ είναι σε θέση να περπατά ξανά
Ο δικηγόρος του Μίκαελ Σουμάχερ βρέθηκε στις αίθουσες του δικαστηρίου και αποκάλυψε την κατάσταση του διάσημου πιλότου της F1, μετά τη μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια του εναντίον του γερμανικού περιοδικού «Bunte».
Το γερμανικό περιοδικό δημοσίευσε ένα αφιέρωμα για τον άτυχο 47χρονο οδηγό της F1, στο οποίο υποστήριξε πως ο Σουμάχερ είναι πλέον σε θέση να περπατάει ξανά. Μάλιστα, το «Bunte» δημοσιοποίησε και το σχόλιο ενός «άγνωστου» φίλου του Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος υποστήριξε πως: «Ο Μίκαελ είναι πολύ αδύνατος. Αλλά μπορεί και περπατά ξανά με τη βοήθεια των θεραπευτών του. Καταφέρνει να κάνει λίγα βήματα. Επίσης, μπορεί να σηκώνει λίγο το χέρι του».

Η οικογένεια του Γερμανού, από την πλευρά της αρνήθηκε κάτι τέτοιο, ενώ επικαλέστηκε το δικαίωμα για σεβασμό στην ιδιωτική τους ζωή. Ο δικηγόρος της οικογένειας, Felix Damm μίλησε ανοιχτά για τον τραγικό τραυματισμό του Σουμάχερ το 2013, ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις.
Όπως υποστήριξε ο Damm σχετικά με τη σημερινή κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ: «Δεν μπορεί να περπατήσει, ενώ δεν είναι σε θέση να σταθεί όρθιος ακόμα και με τη βοήθεια των θεραπευτών του».
Η μάνατζερ του επιτυχημένου πιλότου της F1, Sabine Kehm, υποστήριξε πως ελπίζει ότι κάποια μέρα ο Σουμάχερ «θα επιστρέψει κοντά μας», αλλά το επίμαχο δημοσίευμα δεν έχει καμία υπόσταση αλήθειας. Η ίδια τόνισε πως: «Δυστυχώς, είμαστε υποχρεωμένοι μετά από ένα πρόσφατο δημοσίευμα να ξεκαθαρίσουμε πως ο ισχυρισμός ότι ο Μίκαελ μπορεί να περπατήσει ξανά δεν είναι αληθής. Τέτοιοι ισχυρισμοί είναι ανεύθυνοι, δεδομένης της σοβαρότητας των τραυμάτων του».
Ο Μίκαελ Σουμάχερ υπέστη τον τραγικό τραυματισμό στο κεφάλι, όταν χτύπησε σε έναν βράχο, κάνοντας σκι στις 29 Δεκεμβρίου του 2013, ενώ βρισκόταν σε χειμερινές διακοπές με την οικογένεια του.www.press-news.g
Σοκάρει ο Δικηγόρος του ΣΟΥΜΑΧΕΡ λέει όλη την ΑΛΗΘΕΙΑ για την υγεία του: “Ο Μίκαελ δεν θα…”
Epirusblog Gr
5 of 5
Η οικογένεια του πιλότου της F1… μήνυσε ένα γερμανικό περιοδικό, το οποίο υποστήριξε πως ο Σουμάχερ είναι σε θέση να περπατά ξανά Ο δικη...
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Σοκάρει ο Δικηγόρος του ΣΟΥΜΑΧΕΡ λέει όλη την ΑΛΗΘΕΙΑ για την υγεία του: “Ο Μίκαελ δεν θα…” | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet