Πρόβλημα υγείας για την Τάνια Τσανακλίδου: Τι συνέβη και ακύρωσε τις εμφανίσεις της;

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 12, 2016

Tania Tsanaklidou (2)
Η Τάνια Τσανακλίδου, είναι μία από τις πιο μεγάλες ερμηνεύτριες της γενιάς της και διαχρονικά της χώρας μας. Η ίδια προχώρησε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στα social media, σε μία ανακοίνωση για ακύρωση των προγραμματισμένων εμφανίσεων της, για τους επόμενους δύο μήνες.
Συγκεκριμένα έγραψε χθες στο Facebook: «Με πολυ μεγάλη μου λύπη ειμαι υποχρεωμένη να αναβάλλω όλες μου τις υποχρεωσεις για τους προσεχείς δυο μήνες λόγω ενός μικρού αλλα βασανιστικού προβλήματος υγείας, το οποίο αντιμετωπίζεται (μην πάει ο νους σας στο κακό) και πρέπει να αντιμετωπίσω. Πιο πολυ στενοχωριέμαι γιατί αφήνω πίσω μου τα όνειρα που έκανα για τον Καταδεσμο του Θωμά Κοροβινη με τον Αντώνη Μποσκοΐτη. Ζητω συγγνώμη κι από τους δυο αν τους ταλαιπωρησα. Έτσι κι αλλιώς πιστεύω ότι το βάρος αυτού του εξαίρετου μονολόγου ήτανε πολυ για τις πλάτες μου και ενδεχομένως κάποια άλλη θα είναι καλύτερη από μένα. Με την ελπίδα να ξαναβρεθούμε και οι τρεις κάτω από πιο ευοίωνες συνθήκες, σας φιλώ και σας αγαπώ».
Δείτε χαρακτηριστικά την ανάρτησή της στα social media.
Πρόβλημα υγείας για την Τάνια Τσανακλίδου: Τι συνέβη και ακύρωσε τις εμφανίσεις της;
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Πρόβλημα υγείας για την Τάνια Τσανακλίδου: Τι συνέβη και ακύρωσε τις εμφανίσεις της; | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet