Στοιχεία που δεν φαντάζεστε μα θα ανεβάσουν τη λίμπιντο στα ύψη

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 08, 2016


Στοιχεία που δεν φαντάζεστε μα θα ανεβάσουν τη λίμπιντο στα ύψη
Μόνο εύκολο και απλό δεν είναι το παιχνίδι του σέξ. Τουλάχιστον όχι τόσο απλό όσο αρκετοί θα θεωρούσατε. Πολλοί, και κυρίως διαφορετικοί μεταξύ τους, είναι οι παράγοντες που παίζουν σημαντικό ρόλο ώστε οι ορμόνες μα και το κορμί μιας γυναίκας να θέλουν να κάνει σεξ.

Υπάρχουν βέβαια ορισμένες λύσεις που δεν είχατε ποτέ φανταστεί και μπορούν ενδεχομένως να σας βοηθήσουν όχι απλά να αποκτήσετε την σωστή διάθεση, αλλά να τελειοποιήσετε τις επιδόσεις σας.

1. Αύξηση στη δουλειά

Σύμφωνα με ερευνα που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα, οι άνθρωποι που βγάζουν 5% περισσότερα χρήματα το μήνα από τους άλλους κάνουν τέσσερις ή και περισσότερες φορές την εβδομάδα σεξ.

2. Λούνα παρκ κι extreme sports

Η αδρεναλίνη ενεργοποιεί στον οργανισμό μηχανισμούς παρόμοιους με αυτούς που πυροδοτούνται κατά τη διάρκεια του σεξ. Έτσι, κάνουντας κάποιο extreme sport, το νευρικό σύστημα και η καρδιά θα δώσει σήμα για πιο επικίνδυνα παιχνίδια στην κρεβατοκάμαρα.

3. Μη βάλετε την κολόνια σας

Στις γυναίκες αρέσει ο σύντροφός τους να μυρίζει βενζίνη, μπογιά, μελάνι εκτυπωτή ή δερμάτινο υλικό. Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει νέα βρετανική έρευνα. Αντίθετα, οι άντρες βρίσκουν τις γυναίκες πιο ελκυστικές όταν μυρίζουν κραγιόν, baby lotion ή... ψητό φαγητό. 

4. Πιείτε κόκκινο κρασί

Εκτός από το να φοράτε κόκκινα που γενικώς αρέσουν, πρέπει και να πίνειτε κόκκινο κρασί αφού εκτινάσσει τη λίμπιντο στα ύψη. Σύμφωνα με μια έρευνα του Journal of Sexual Medicine, οι γυναίκες που πίνουν κόκκινο κρασί έχουν περισσότερο αυξημένη διάθεση για σεξ σε σύγκριση με εκείνες που προτιμούν οποιοδήποτε άλλο αλκοολούχο.

5. Ιδρώστε τη φανέλα

Αηδιαστικό μεν, αληθινό δε. Όπως αναφέρει μια έρευνα από το Journal of Neuroscience, οι γυναίκες τρελαίνονται να μυρίζουν τον ιδρώτα του συντρόφου τους. Η μυρωδιά αυτή αυξάνει τα επίπεδα κορτιζόλης, δηλαδή της ορμόνη του στρες, σε μια γυναίκα.
Στοιχεία που δεν φαντάζεστε μα θα ανεβάσουν τη λίμπιντο στα ύψη
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Στοιχεία που δεν φαντάζεστε μα θα ανεβάσουν τη λίμπιντο στα ύψη | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet