Σάλος με τη δήλωση του Αντώνη Ρέμου για τον Κεμάλ Ατατούρκ: Η απάντηση του τραγουδιστή που ξεκαθαρίζει τα πράγματα

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 22, 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για ρεμοσ
Σάλος έχει προκληθεί από το πρωί, μετά τη δημοσιοποίηση δηλώσεων του Αντώνη Ρέμου στην Τουρκία, που αφορούν τον Κεμάλ Ατατούρκ.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε στη γειτονική χώρα, με αφορμή το live του στην Αλικαρνασσό και παραχώρησε μια συνέντευξη στον Τούρκο δημοσιογράφο Σαβάς Οζμπέι.
«Δεν είμαι μόνο συμπολίτης, αλλά και συγχωριανός του. Όπως ξέρετε, στη Θεσσαλονίκη υπάρχει το σπίτι όπου μεγάλωσε ο Ατατούρκ. Υπάρχει όμως και το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε, σε ένα χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη, τον Λαγκαδά. Από εκεί είναι η οικογένειά μου. Είμαστε περήφανοι που στο χωριό μας γεννήθηκε ένας από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους ηγέτες» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε λίγο αργότερα: «Πρέπει να διαφυλάξουμε αυτή την κληρονομιά και τις κοινές αναμνήσεις που μας ενώνουν με τον τουρκικό λαό. Όχι μόνο οι Τούρκοι, αλλά και εμείς. Γιατί δεν καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι -και- για εμάς»;
remos-1
Τα social media γέμισαν από ποικίλα σχόλια, με αποτέλεσμα ο Αντώνης Ρέμος πριν από λίγα λεπτά να δώσει την απάντησή του στην επίσημη σελίδα του στο facebook.
Δείτε την ανάρτηση:
Σάλος με τη δήλωση του Αντώνη Ρέμου για τον Κεμάλ Ατατούρκ: Η απάντηση του τραγουδιστή που ξεκαθαρίζει τα πράγματα
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Σάλος με τη δήλωση του Αντώνη Ρέμου για τον Κεμάλ Ατατούρκ: Η απάντηση του τραγουδιστή που ξεκαθαρίζει τα πράγματα | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet