Είναι αυτά τα κρυφά παιδιά του Πούτιν με την Καμπάεβα; Δυο κατάξανθα αγοράκια [εικόνες]

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016

Για τα παιδιά που έχει αποκτήσει ο Βλαντιμίρ Πούτιν με το κορίτσι θρύλος της ενόργανης, Αλίνα Καμπάεβα, έχουν γραφτεί πολλά. 
Κι αν ποτέ και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί οι φήμες εξακολουθούν να υπάρχουν και κάθε λίγο και λιγάκι, με αφορμή ένα νέο περιστατικό, φουντώνουν περαιτέρω!
Οι φήμες, εκτός από σχέση, περιλαμβάνουν και απόκτηση παιδιών από το ζευγάρι.
Αφορμή για την επαναφορά των φημών στάθηκε μια δημόσια εμφάνιση της Καμπάεβα με δυο μικρά αγόρια σε μια παράσταση πατινάζ στο Megasport Arena στη Μόσχα. 
Τα παιδιά εικάζεται ότι είναι δικά της και αυτή ήταν η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση. 
Μάρτυρας που επικαλείται η Daily Mail αναφέρει ότι η γυμνάστρια φορούσε στο χέρι της ένα μεγάλο δαχτυλίδι γάμου, το οποίο, μάλιστα, προσπαθούσε να κρύψει από τις κάμερες. 
Ο 63χρονος Βλαντιμίρ Πούτιν, πριν τρία χρόνια χώρισε με την επί δεκαετίες σύζυγό του Λουντμίλα και αρνείται πεισματικά να μιλήσει για την προσωπική του ζωή. 
Η Καμπάεβα από την άλλη, αν και έχει αρνηθεί με κάθε τρόπο την οποιαδήποτε σχέση της με τον Βλάντιμιρ Πούτιν, εξακολουθεί να… κουβαλά αυτή τη φημολογία. 
Ρώσικα ΜΜΕ επιμένουν ότι Πούτιν και Καμπάεβα έχουν σχέση και μάλιστα πολύχρονη, ενώ άλλα αναφέρουν ότι το ειδύλλιό τους έχει τελειώσει. 
Οι φωτογραφίες της Καμπάεβα ελήφθησαν την παραμονή των πρόσφατων ρωσικών βουλευτικών εκλογών, που κέρδισε το κόμμα του Πούτιν. 
Η Καμπάεβα, η οποία φορούσε ένα κρεμ παλτό πάνω από ένα μαύρο κεντημένο φόρεμα, φωτογραφήθηκε μαζί με τα αγόρια της και τον πρωταθλητή του πατινάζ Yevgeny Plyuschenko και τον θρυλικό αθλητή Alexei Nemov.
«Καταλαβαίνετε  ποιοι είναι οι άνθρωποι που στέκονται δίπλα σας; Να είστε περήφανοι για αυτούς» φαίνεται να ψιθύρισε στο αυτό των παιδιών, σύμφωνα με μοσχοβίτικη εφημερίδα. Η ίδια εφημερίδα τόνιζε ότι η ιδιωτική ζωή της Καμπάεβα θεωρείται άκρως απόρρητο θέμα και η ίδια δεν διευκρινίζει αν τα παιδιά που είχε μαζί της είναι δικά της. 
Ο ιστότοπος Uznayvse  αναφέρει ότι είναι γνωστό ότι η Καμπάεβα έχει παιδιά, αλλά η ταυτότητα του πατέρα τους παραμένει ένα μυστήριο. 
Η Καμπάεβα σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις αλλά όταν βγαίνει από το σπίτι της συνοδεύεται πάντα από μεγάλη ασφάλεια που πιστεύεται ότι είναι της κυβέρνησης. 
Οι φήμες για σχέση Καμπάεβα-Πούτιν ξεκίνησαν το 2008. Από τότε πολλές φορές έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι η ολυμπιονίκης της ενόργανης είχε εγκυμοσύνες, ενώ πέρυσι τον Οκτώβριο, επίσης, εμφανίστηκε δημοσίως φορώντας ένα δαχτυλίδι γάμου. 
Και ανάλογες φήμες έχουν κυκλοφορήσει αρκετές φορές κατά καιρούς, δίνοντας στην Καμπάεβα τον τίτλο της «Πρώτης ερωμένης της Ρωσίας». 

Είναι αυτά τα κρυφά παιδιά του Πούτιν με την Καμπάεβα; Δυο κατάξανθα αγοράκια [εικόνες]
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Είναι αυτά τα κρυφά παιδιά του Πούτιν με την Καμπάεβα; Δυο κατάξανθα αγοράκια [εικόνες] | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet