Έγινε η δίκη Λιάγκα-Σπυροπούλου-Σταμάτη: Στη δημοσιότητα οι σπαρταριστοί διάλογοι που ακούστηκαν στη δικαστική αίθουσα

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 22, 2016

spiropoulou-liagkas-stamati-1
Συζητήθηκε σήμερα στην αίθουσα του δικαστηρίου η αγωγή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου εναντίον τουΓιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη. Η παρουσιάστρια του Alpha ζητά από τον καθένα 50.000 ευρώ έντοκα, κάνοντας λόγο για δυσφήμιση και υποτιμητικά σχόλια που ακούστηκαν στον «αέρα» του Πρω1νού Αντ1 την περσινή σεζόν.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Tatiana live, η δίκη ήταν εξαντλητική, καθώς κράτησε τρεις ώρες και σχολιάστηκαν τα όσα ειπώθηκαν δημόσια από τον παρουσιαστή και τη δημοσιογράφο, το πώς λειτουργούν οι εκπομπές και επιλέγονται οι συνεργάτες, αλλά και η σχέση των εργοδοτών με τους παρουσιαστές.
Η Πρόεδρος του δικαστηρίου εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενημερωμένη τόσο για τη διαμάχη, όσο και για τις εκπομπές της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Γιώργου Λιάγκα με την Φαίη Σκορδά, κάνοντας καίριες ερωτήσεις στους μάρτυρες.
«Μπορεί ένας παρουσιαστής να διακόψει νωρίτερα την εκπομπή του αν θεωρεί ότι ένα μουσικό συγκρότημα δεν είναι της αρεσκείας του;» ρώτησε, μεταξύ άλλων, η Πρόεδρος τον μάρτυρα-στέλεχος του Alpha και στη συνέχεια ρώτησε αν το έχει πράξει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Δείτε μερικούς από τους σπαρταριστούς διαλόγους που ακούστηκαν στο δικαστήριο στο παρακάτω βίντεο:


Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο δικηγόρος των Λιάγκα-Σταμάτη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Τατιάνα Στεφανίδου και επιβεβαίωσε τη συνάντηση που είχαν στο παρελθόν οι δύο πλευρές και δεν τα βρήκαν. Μάλιστα, επεσήμανε ότι ζήτησε να επαναληφθεί η συνάντησή τους ώστε να υπάρξει έστω και τελευταία στιγμή εξωδικαστική λύση και να μη βγάλει απόφαση το δικαστήριο. Από το Tatiana live ζητήθηκε να βγει στον «αέρα» και ο δικηγόρος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, κάτι που αρνήθηκε.

Έγινε η δίκη Λιάγκα-Σπυροπούλου-Σταμάτη: Στη δημοσιότητα οι σπαρταριστοί διάλογοι που ακούστηκαν στη δικαστική αίθουσα
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Έγινε η δίκη Λιάγκα-Σπυροπούλου-Σταμάτη: Στη δημοσιότητα οι σπαρταριστοί διάλογοι που ακούστηκαν στη δικαστική αίθουσα | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet