Παραμυθένιος γάμος για ζευγάρι νάνων που γνωρίστηκε παίζοντας στη «Χιονάτη». Παρών κι ο γιος τους που δεν είχε «πιθανότητες επιβίωσης»

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 25, 2016

dwarfs8-1
Ένα ζευγάρι από την Αγγλία το οποίο συναντήθηκε για πρώτη φορά όταν έπαιζε στους ρόλους των νάνων σε ένα έργο της Χιονάτης, παντρεύτηκε με έναν παραμυθένιο γάμο και μάλιστα με την παρουσία του επίσης νάνου γιου τους.
Το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί ένα μήνα πριν η κοπέλα μείνει έγκυος στο γιο τους που γεννήθηκε με δύο μορφές νανισμού, αλλά έκανε τελικά το γάμο αρκετά αργότερα.
dwarfs1
Το αγοράκι γεννήθηκε με αχονδροπλασία, όπως η μαμά του, και ψευδοχρονδοπλασία όπως ο μπαμπάς του και οι γιατροί ανέμεναν ότι δεν θα ζήσει παραπάνω από μερικές ώρες.
dwarfs2
Παρόλα αυτά, δυόμισι χρόνια αργότερα, το αγοράκι έφερε τις βέρες στο γάμο των γονιών του!
dwarfs3
Η 26χρονη Laura και ο 37χρονος Nathan συναντήθηκαν όταν έπαιζαν και οι δύο τους νάνους σε μια παραγωγή της Χιονάτης και έγιναν σύντομα ζευγάρι. Λίγα χρόνια μετά αποφάσισαν να κάνουν έναν παραμυθένιο γάμο παρουσία του γιου τους και να το γιορτάσουν με τους φίλους τους.
dwarfs4
«Ήταν εκπληκτικό το πώς γνωριστήκαμε, επειδή ήταν ένα τέλειο παραμυθένιο ξεκίνημα στη ζωή μας και τώρα είμαστε παντρεμένοι ενώ ο γάμος μας ήταν απλά μαγικός», λέει η 26χρονη. Περίμεναν να κάνουν το γάμο μέχρι ο γιος τους να μπορεί να μεταφέρει εκείνος τις βέρες και να γίνει μέρος της τελετής όπως την είχαν φανταστεί.
dwarfs5
dwarfs6

dwarfs7
dwarfs9
dwarfs10

Μιλώντας για το γάμο τους, η νεαρή κοπέλα προσθέτει: «Ξέρω ότι οι άνθρωποι μας αμφισβητούν επειδή είμαστε μικροί, αλλά είμαστε ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι. Το μόνο πράγμα που είναι διαφορετικό είναι το ύψος μας. Ο γάμος έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε να δείξουμε σε όλους πόσο σίγουροι είμαστε και οι δύο μέσα μας. Και είχαμε την καλύτερη μέρα της ζωής μας».
dwarfs11
dwarfs1dwarfs2dwarfs3dwarfs4dwarfs5dwarfs6dwarfs7dwarfs9dwarfs10dwarfs11
πηγή : newsbeast
Παραμυθένιος γάμος για ζευγάρι νάνων που γνωρίστηκε παίζοντας στη «Χιονάτη». Παρών κι ο γιος τους που δεν είχε «πιθανότητες επιβίωσης»
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Παραμυθένιος γάμος για ζευγάρι νάνων που γνωρίστηκε παίζοντας στη «Χιονάτη». Παρών κι ο γιος τους που δεν είχε «πιθανότητες επιβίωσης» | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet