Στα άκρα Παπαρίζου-Μαυρίδης: Εξώδικα εκατέρωθεν ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 14, 2016

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης, υπήρξαν ζευγάρι για 12 χρόνια και η σχέση τους έχει λήξει οριστικά. Ωστόσο τα πράγματα όπως φαίνεται έχουν περάσει σε άλλο στάδιο.

Παρότι ο καθένας έχει φτιάξει την ζωή του, με την τραγουδίστρια να παντρεύεται τον Ανδρέα Καψάλη και ο μάνατζερ την Ευαγγελία Καραμπατζάκη, η κόντρα μεταξύ τους συνεχίζεται. Ο λόγος ειναι η κοινή τους περιουσία, με τα πράγματα να παίρνουν τη νομική οδό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Freddo και το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη, η διαμάχη έγκειται συγκεκριμένα στην πολυτελέστατη μεζονέτα στη Γλυφάδα, έκτασης 183 τμ, που απέκτησαν από κοινού και εξ αδιαιρέτου το 2006 με δάνειο 520.000 ευρώ. 

Σε αυτό το σπίτι εξακολουθεί να διαμένει ο Τόνυ Μαυρίδης, με την Έλενα να ζητά με εξώδικό της να αποχωρήσει από το σπίτι, ώστε να πουληθεί και να πάρει ο καθένας το μερίδιο που του αναλογεί.
toni mavridis syntrofosΗ αγαπημένη τραγουδίστρια άλλαξε δικηγόρο και επανήλθε δυναμικά στις διεκδικήσεις της. 

Η Πολυξένη Παπαϊωάννου, που ανέλαβε την υπόθεση, συνέταξε το εξώδικο και το απέστειλε στις 4 Ιουλίου στον Τόνυ Μαυρίδη, ζητώντας μεταξύ άλλων να αποχωρήσει. 

Ο μουσικός παραγωγός και μάνατζερ άλλαξε και εκείνος δικηγόρο και έστειλε δικό του εξώδικο αναφέροντας ότι «τηρεί τη δανειακή σύμβαση», αλλά και ότι «το σπίτι έχει μισθωθεί έως το 2020 από την εταιρεία του με ιδιοκτήτες στη μίσθωση την Παπαρίζου και τον ίδιο ως φυσικά πρόσωπα».

Το δημοσίευμα μεταξύ άλλων αναφέρει πως ο Τόνυ Μαυρίδης ζητά να του επιδοθεί ποσό που να προέρχεται από τα φανερά και τα μη φανερά έσοδα της εταιρείας “Έλενα Παπαρίζου&Σία Ε.Ε.“, αφήνοντας υπονοούμενα για «μαύρα χρήματα».

Andreas Kapsalis Elena Paparizou
Στα άκρα Παπαρίζου-Μαυρίδης: Εξώδικα εκατέρωθεν ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Στα άκρα Παπαρίζου-Μαυρίδης: Εξώδικα εκατέρωθεν ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet