Σίσσυ Φειδά: Η διάψευση για τον ξυλοδαρμό και η επιβεβαίωση από το θύμα-Τι συμβαίνει τελικά;

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 24, 2016

sissy feida
Μπλεξίματα με το νόμο φαίνεται πως έχει η Σίσσυ Φειδά και ο σύζυγος της, Γιώργος Ανδρίτσος. Όπως σας γράψαμε σήμερα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Freddo» ο σύζυγος της γνωστής διακοσμήτριας βρίσκεται αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη. Μάλιστα, την περασμένη Πέμπτη, όσο εκείνη φωτογραφιζόταν για γνωστό περιοδικό, ο σύζυγος της βρισκόταν στο δικαστήριο.
Συγκεκριμένα, βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Β’ Αυτόφωρο Μονομελές, αντιμέτωπος με πέντε κατηγορίες. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν η  interior designer έκανε τα επιχειρηματικά της ανοίγματα δημιουργώντας εταιρίες και συνεργασίες με διάφορες επιχειρήσεις. Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, οι προσπάθειες της αυτές δεν απέδωσαν καρπούς με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν τα προβλήματα. Η Σίσσυ Φειδά δε μπόρεσε να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς τις συνεργαζόμενες εταιρίες με αποτέλεσμα να τους οφείλει 450.000 ευρώ. Οι εν λόγω εταιρίες ξεκίνησαν διαδικασίες ώστε να τους καταβληθούν τα ποσά κι έτσι εκδόθηκαν εις βάρος της διαταγές πληρωμής, τις οποίες ωστόσο, δεν μπόρεσε να εξυπηρετήσει. Στην συνέχεια του ρεπορτάζ αναφέρεται πως στις 8 Ιουνίου μια από τις επιχειρήσεις, ανέθεσε σε δικαστικό επιμελητή να επισκεφτεί την οικία του ζευγαριού στην Φιλοθέη, με σκοπό την κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας. Ως δικαστικός επιμελητής ορίστηκε ο Παύλος Καλκιτανίδης, ο οποίος υποστηρίζει πως όταν επισκέφτηκε την οικία του ζευγαριού, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και εξύβρισης.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο σύζυγος της Σίσσυς Φειδά τον χτύπησε με γροθιές και σχίζοντας του τα ρούχα. Ο Παύλος Καλκιτανίδης μετά την επίθεση που δέχτηκε, κάλεσε την Αστυνομία, οι άνδρες της οποίας προσήγαγαν τους δυιο άνδες στο τμήμα, όπου κατατέθηκαν μηνύσεις, τόσο από τον δικαστικό επιμελητή όσο και από τον Γιώργο Ανδρίτσο. Ωστόσο, ο δικαστικός επιμελητής αφέθηκε ελεύθερος ενώ ο σύζυγος της διακοσμήτριας παρέμεινε στο τμήμα για μια ημέρα. Η δίκη ορίστηκε για την περασμένη Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου, όμως ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε αναβολή. Έτσι, οι δύο άντρες θα βρεθούν στις δικαστικές αίθουσες στις 8 Δεκεμβρίου.
Ωστόσο, η Σίσσυ Φειδά, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, διέψευσε τα παραπάνω. Σύμφωνα με την δική της εκδοχή, τα πράγματα δεν έχουν γίνει όπως γράφτηκαν στην εν λόγω εφημερίδα. Με μια ανάρτηση ξέσπασμα, αποκάλεσε τις εκπομπές σκουπίδια και τα έβαλε με τους δημοσιογράφους!
Δείτε την σχετική ανάρτηση της:
Όμως από την άλλη πλευρά, ο δικαστικός επιμελητής, Πάυλος Καλκιτανίδης μίλησε τηλεφωνικώς στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και επιβεβαίωσε τον ξυλοδαρμό του, διαψεύδοντας την διακοσμήτρια. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, υποστηρίζει πως ξυλοκοπήθηκε αλλά και δέχτηκε λεκτική βία. Μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Μας άνοιξε και του δώσαμε τις ταυτότητές μας. Μου επιτέθηκε και εμείς επειδή δεν επιτρέπεται βάση νόμου να σηκώσουμε χέρι τον απωθούσαμε. Ήρθε η αστυνομία τον συνέβαλε και μου έκανε μήνυση για αντιπερισπασμό. Δεν ακουμπήσαμε καθόλου την κυρία Φειδά. Με απείλησε ο Ανδρίτσος πως θα μου στείλει μπράβους».
Τελικά, όπως όλα δείχνουν η αλήθεια θα φανεί στις δικαστικές αίθουσες.
Δείτε περισσότερα στο σχετικό απόσπασμα:


Σίσσυ Φειδά: Η διάψευση για τον ξυλοδαρμό και η επιβεβαίωση από το θύμα-Τι συμβαίνει τελικά;
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Σίσσυ Φειδά: Η διάψευση για τον ξυλοδαρμό και η επιβεβαίωση από το θύμα-Τι συμβαίνει τελικά; | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet