Σάλος στην Αθήνα. Η Αλβανή χορεύτρια που «το έκανε» με τον άντρα της κολλητής

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 20, 2016

erotimatiko
Πραγματικό όνομα αυτής Α. Κ. Tόπος γέννησής της η Αλβανία. Πράγμα που δεν κρύβει αφού ξέρει το κράξιμο που έφαγαν όσες πριν από αυτή προσπάθησαν να το κρύψουν. Ξεκίνησε ως χορευτρια σε νυχτερινά club όπου αποθεώθηκε από εκατοντάδες λιγούρηδες και τελικά την κέρδισε δυστυχώς για εμάς το τραγούδι. Το γεμάτο όνειρα κορίτσι που πλασάρεται ως η νέα ανακάλυψη (τί ακριβώς ανακάλυψαν δεν ξέρουμε) των εταιρειών δεν προχώρησε ακριβώς έτσι..Αρχικό της επάγγελμα ήταν μανικιουρίστα, ενώ παρακολουθώντας τις χορεύτριες που εργάζονταν σε μαγαζιά όπου πήγαινε λόγω της σχέσης της με μπάρμαν, αποφάσισε να γίνει μια από αυτές.
 Πράγματι γνώρισε μερικά καλά παιδιά του χώρου, όπως για παράδειγμα την φίλη της Ίριδα, εξαιρετική χορεύτρια και άνθρωπο που τη βοήθησε πολύ. Εκείνη βέβαια για να το ανταποδώσει ως ευχαριστώ δε δίστασε να κοιμηθεί με τον επι χρόνια σύντροφο της κοπέλας σε δύσκολη φάση που αυτοί είχαν σαν ζευγάρι. Είχε εντωμεταξύ χωρίσει το αγόρι της που την εμπόδιζε στα σχέδια της. Έτσι στη συνέχεια αποφάσισε να συνεχίσει σόλο καριέρα ως χορεύτρια αφήνοντα πίσω όλο αυτό το παρελθόν. Σήμερα και αφού ξαφνικά θημήθηκε ότι αγαπά το τραγούδι, αποφάσισε να γίνει εν μια νυκτί τραγουδίστρια ενώ δεν έχει αφήσει εκπομπή για εκπομπή όπου πραγματικά δε μας λέει τίποτα καινούριο.

Έσβησε όλα τα προφιλ που είχε ως club dancer όπου περισσότερο θέαμα προς ικανοποίηση του μέσου στερημένου αποβλακωμένου Ελληναρά πρόσφερε μοστράροντας διαρκώς τα οπίσθιά της με τις ανάλογα χυδαίες πόζες. Ας περάσουμε όμως τώρα και στη φωνή που χωρίς υπερβολή απλά δεν ακούγεται! Η δε εξωτερική εμφάνιση με τα ψεύτικα στήθη, μάτια, μαλλιά επίσης δεν έχει τίποτα επιπλέον να προσφέρει. Είναι απορίας άξιο πώς ένα άτομο άγνωστο, από την Αλβανία όπου βρισκόταν βρέθηκε να δηλώνει χορεύτρια (χωρίς καθόλου σπουδές) και στη συνέχεια τραγουδίστρια (χωρίς φωνή) που όχι απλά κάνει μια προσπάθεια αλλά βγάζει δίσκο σε μεγάλη δισκογραφική. Με ποιόν άραγε τρόπο τα κατάφερε και από πού βρίσκει τους πόρους για να χρηματοδοτεί τη δουλειά της; Γιατί το παραμύθι ότι μια κάποια αόριστη «ομάδα» την ανακάλυψε (γιατί είναι και ταλεντάρα) και ξαφνικά άρχισε να της τα χώνει δεν καλύπτει πολύ κόσμο. Θα ήταν ίσως πολύ ενδιαφέρον να μας τα απαντήσει αυτά η ίδια.
Σάλος στην Αθήνα. Η Αλβανή χορεύτρια που «το έκανε» με τον άντρα της κολλητής
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Σάλος στην Αθήνα. Η Αλβανή χορεύτρια που «το έκανε» με τον άντρα της κολλητής | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet