Απάτησες την κοπέλα σου στην αρχή της σχέσης σας και τώρα το πάτε σοβαρά.. Της το λες ή το θάβεις μέσα σου;

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016

Απάτησες την κοπέλα σου στην αρχή της σχέσης σας και τώρα το πάτε σοβαρά.. Της το λες ή το θάβεις μέσα σου; - Κεντρική Εικόνα
Καλύτερα να το θάψεις μέσα σου! Με το να της αποκαλύψεις την ενοχή σου, θα την κάνεις να αισθανθεί πόνο και θλίψη για κάτι που έχει γίνει πριν πολύ καιρό, το οποίο είναι θαμμένο και ξεχασμένο. Επιπλέον θα βάλεις το μέλλον της σχέσης σας σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι όπου δύσκολα θα μπορέσεις να βγεις από αυτό.. Αν όντως την βλέπεις σοβαρά και θέλεις να έχεις ένα μέλλον μαζί της, το καλύτερο θα ήταν να δαγκώσεις τη γλώσσα σου και να το θάψεις βαθιά στα έγκατα του μυαλού σου.

Ούτως ή άλλως μόλις είχατε γίνει ζευγάρι οι δυο σας και από τότε δεν το έχεις ξανακάνει σωστά; Αν δεν νιώθεις τίποτα ερωτικό για την άλλη κοπέλα τότε δεν υπάρχει νόημα να το φέρεις στην επιφάνεια. Αυτό είναι το δικό σου φορτίο.. δεν χρειάζεται να το κάνεις και δικό της!
Όμως υπάρχει μια μικρή εξαίρεση: Αν σε ρωτήσει ευθέως σχετικά με τηναπιστία και σου ζητήσει να είσαι ειλικρινής, τότε πρέπει να της το πεις. Μπορεί να σε συγχωρέσει για το παλιό σου σφάλμα, αλλά δύσκολα θα σε ξαναεμπιστευτεί αν της πεις ψέματα κατάμουτρα!
Απάτησες την κοπέλα σου στην αρχή της σχέσης σας και τώρα το πάτε σοβαρά.. Της το λες ή το θάβεις μέσα σου;
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Απάτησες την κοπέλα σου στην αρχή της σχέσης σας και τώρα το πάτε σοβαρά.. Της το λες ή το θάβεις μέσα σου; | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet