Αποκάλυψη πρωταγωνίστριας του «Κωνσταντίνου και Ελένης»: «Ήμουν έγκυος στα γυρίσματα και το κρύβαμε…»

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016

Αποκάλυψη πρωταγωνίστριας του «Κωνσταντίνου και Ελένης»: «Ήμουν έγκυος στα γυρίσματα και το κρύβαμε…»
Την βλέπαμε σε ένα από τα πιο πετυχημένα σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, το «Κωνσταντίνου και Ελένης»και όμως δεν είχαμε αντιληφθεί την εγκυμοσύνη της. Μάλιστα το κοριτσάκι που τελικά έφερε στη ζωή, το βλέπουμε και αυτό καθημερινά έως σήμερα, αφού είναι η «Μπουλίτσα» από «Το καφέ της Χαράς». Ο λόγος για τη Λίλιαν Αρχοντή, η αλλιώς «Φιόνα» η μοναδική… αγάπη του Μάνθου Φουστάνου. Η ηθοποιός μίλησε στο Λοιπόν για τα χρόνια του «Κωνσταντίνου και Ελένης», αλλά και για την σχέση της με την κόρη της.

 «Την έχω μαζί μου και τη μεγαλώνω μόνη μου, όλα τα χρόνια, με τη βοήθεια τη μανούλας μου. Στο σπίτι μένουμε 3 γυναίκες, αμαζόνες. Στη μαμά μου χρωστάω τα πάντα. Η κόρη υ με έχει κρατήσει στη ζωή και με κρατάει, είναι η ζωή μου όλη, είναι τα πάντα για μένα. Πέρα από τη σχέση που έχουμε, μάνας με κόρη, είμαστε και σαν αδελφές, τα λέμε όλα, μιλάμε για τα προσωπικά μας, είναι σχέση μεγάλη, εδώ είναι ο πραγματικός έρωτας. Τώρα π κόρη μου είναι 17 χρονών, είναι άριστη μαθήτρια. Μετά το σίριαλ «Το καφέ της Χαράς» έκανε την κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου στο «Σού-ιερ μπαμπά», έπαιξε στο «7 θανάσιμες πεθερές», έκανε γκεστ σε αστυνομική σειρά, έπαιξε στην «Ειρήνη» του Αριστοφάνη με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά μεγάλωσε και δε ν αναγνωρίσατε, Ήθελε να τα κάνει όλα αυτά, γιατί το έχει μέσα της το καλλιτεχνικό απέχει πια, θέλει να ασχοληθεί με κάτι άλλο. Δεν της έγινε και κάποια πρόταση σε μεγαλύτερη ηλικία. Έχει βιώσει μαζί μου ό,τι κι εγώ. Έμεινα έγκυος όταν ήμουν στο μιούζικαλ «Grease», «χόρευε» από την εγκυμοσύνη μου μαζί μου. Περπάτησε στο θέατρο «Δελφινάριο» σε ηλικία 9 μηνών. Έχει γεννηθεί μέσα στο θέατρο ουσιαστικά, τα έχει ζήσει από μέσα, τις δυσκολίες μου, γιατί υπάρχουμε δύσκολα. Πλέον θέλει να κάνει κάτι άλλο, να σπουδάσει ιατρική» είπε στο Λοιπόν η Λίλιαν Αρχοντή και συνέχισε:
«Έτσι θέλω να είμαι, η προσωπική μου ζωή είναι «κλειδωμένη» από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο κόσμος με αγαπάει, όπως και το παιδί μου, μέσα από τους ρόλους μου στο θέατρο και στην τηλεόραση, από εκεί, και πέρα δεν τους ενδιαφέρει κάτι άλλο. Η συντροφικότητα θέλει θυσίες, να αφιερώνεις χρόνο, οπότε θα έβαζα σε δεύτερη μοίρα το παιδί. Επειδή το παιδί-πρέπει να έχει έναν πολύ δυνατό άνθρωπο μπροστά του, πίσω του, γύρω του, όπως εξακολουθώ να είμαι και θα είμαι μέχρι εκείνη να ανοίξει φτερά της. Για μένα συντροφικότητα δεν υπάρχει. Το παιδί θα ήταν παραπονεμένο. Όταν η κόρη μου ανοίξει τα «φτερά» της, φτιάξει τη δική της ζωή και προχωρήσει κι εγώ υπάρχω ακόμα... έχει ο Θεός. Το πλάσμα μου είναι κυριολεκτικά πάνω απ' όλα. Ίσως το αδελφάκι έπρεπε να είχε γίνει τότε, να ήταν κοντά-κοντά, γιατί το παιδί ήρθε μαζί με τη καριέρα. Στο σίριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης έμεινα έγκυος, στη δεύτερη σεζόν ήμουν λεχώνα και δεν έπαιζα στα πρώτα επεισόδια πλάνα φαίνομαι «γεμάτη» προσπαθήσαμε να κρύψουμε την κοιλιά μου, να μη φαίνεται»
Αποκάλυψη πρωταγωνίστριας του «Κωνσταντίνου και Ελένης»: «Ήμουν έγκυος στα γυρίσματα και το κρύβαμε…»
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Αποκάλυψη πρωταγωνίστριας του «Κωνσταντίνου και Ελένης»: «Ήμουν έγκυος στα γυρίσματα και το κρύβαμε…» | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet